• 010 - 33 08 200 Öppettider 07:30-17:00
  • Stora volymer? Gratis offert
  • Trustpilot
  • Första beställningen? Fri frakt från 1000 kr ex moms
logo raja 010 - 33 08 200 Öppettider 07:30-17:00
0,00 kr Varukorgen är tom
Snabborder Ange art.nr

Tjänster

Garanterade priser!

RAJA står för:

  • Bästa kvalitet till bästa pris
  • Mängdrabatter vid större beställningar
  • Höga krav? Vi erbjuder skräddarsydda lösningar efter dina behov
  • Specialerbjudanden kompletta och professionella lösningar för att utrusta ditt företag till bästa pris.

Alla våra priser är angivna i kr exkl. Moms och gäller från 1 mars 2021 till  september 2021, med undantag för omständigheter. Den redan beräknade mängden eller priserbjudanden visas med rabatten.

Välja bland över 3000 produkter

RAJA står för professionella lösningar och god service. Vi tillgodoser små och stora företags behov, inom alla branscher.

84% av våra produkter är tillverkade i Europa

Vi kan stolt säga att 84% av våra produkter tillverkas i Europa. Detta gör att vi kan säkra kvaliteten med hjälp av nära relationer med våra leverantörer. Vi väljer närliggande producenter som respekterar miljön och följer europeiska lagar och regler. I och med korta transportsträckor jobbar vi för att minska vår inverkan på miljön.

Vårt ansvar

RAJA's inköpsprocesser styrs av socioekonomiska och miljömässiga aspekter lokalt, globalt, idag och i framtiden. Vi är beslutsamma när det gäller att vara en organisation som tar vårt ansvar för miljön, och vi fortsätter vårt arbete genom att ha den bästa möjliga miljöpolicyn för en mer hållbar utveckling.

30 dagars returrätt

Nöjda kunder är vår prioritet och därför är service även efter köpet viktigt för oss. Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor, vi finns här för att hjälpa dig. Om du inte är nöjd med din vara kan du returnera den inom 30 dagar efter inköpet och få pengarna tillbaka, summan tillgodo vid nästa beställning eller en ny vara. Ingen kreditnota ges för fraktkostnader. Vi tar ej tillbaka öppnade minimum-förpackningar. Specialprodukter och produkter som inte är standardprodukter i vårt sortiment kan ej lämnas tillbaka efter att beställningen är bekräftad. Har du fått en felaktig eller defekt vara, eller en vara som skadats under transport, ring oss så hjälper vi dig vidare. Har du beställt fel produkt, så står du själv för returkostnaderna. Du får en kreditnota så fort vi mottagit returen i oskadat skick. Kontaka vår kundservice på 010-33 08 200 eller info@rajapack.se

Testa produkten innan du bestämmer dig!

Vi vill att du skall vara 100% säker på att du har valt rätt förpackning för ditt företag. Våra emballagespecialister kan erbjuda hjälp och rådgivning.

Du kan lita på vår kvalitet och service:

Trustpilot är en omdömesplattform där kunder kan recensera och betygsätta sin köpupplevelse för produkter och tjänster som de har mottagit.

Som medlem i Svensk Digital Handel får svenska e-handelsföretag hjälp med både frågor och förslag som bidrar till ett tryggare, smartare och mer lönsamt digitalt handelsföretagande som gynnar både företag och konsumenter. Svensk Digital Handel gör det enklare och tryggare för dig som kund att handla online.

Våra produkter är kvalitetssäkrade och certifierade:

Denna symbol visar att en produkt är tillverkad av polyeten med låg densitet, vilket anses vara mindre giftigt än andra plaster.

Denna symbol används främst på transportförpackningar och ytteremballage. Den visar att produkten är återvinningsbar.

EU Ecolabel är EU:s officiella miljömärke. Miljömärkning Sverige AB ansvarar för EU Ecolabel i Sverige. Produkterna granskas ur ett livscykelperspektiv från råvara till avfall. Produkterna ska uppfylla stränga miljö-, funktionsoch kvalitetskrav för att få märkas med denna symbol.

RAJA är medlem i FSC® (Forest Stewardship Council®), som är en internationell organisation för certifiering av skogsbruk och främjar ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. För att papper ska kunna FSC-certifieras krävs det att det helt eller delvis, tillverkas av massa från FSCcertifierad skog.

Svanen är den officiella nordiska miljömärkningen som kontrollerar en produkts hela livscykel, från produktion till avfallshantering. En svanenmärkt vara är godkänd enligt organisationens miljö- och kvalitetskriterier som successivt skärps.