Share

Kundanpassade förpackningar

Rajaprint, vårt förpackningsverktyg online som erbjuder våra kunder att skapa sina egna skräddarsydda tryckta förpackningar med hjälp av kundanpassad tejp. Vi har valt att presentera detta i det här inlägget. Anpassad tejp har varit så populär att vi har bestämt oss för att se vad det är som gör anpassad förpackning så viktig!

En anpassad förpackning kan öka vinsten

Under de senaste åren har vi sett att anpassade förpackningar blir allt mer populära, eftersom många företag letar efter chanser för att kunna maximera kundupplevelsen. Anpassning har alltid spelat en viktig roll i det här, men det är bara nyligen som vi har insett att detta sträcker sig så långt in som i förpackningsvärlden. Vi såg flera bevis på detta, i första hand via Internet Retailing Expo i april, där många företagare vi pratade med letade efter rätt sätt att ge sina produkter ett tillskott.

Ger kunderna större kontroll över sina förpackningar

Utvecklingen av Rajaprint Tape började efter återkoppling från kunder att anpassad förpackning skulle bli nästa förpackning som var ett måste. Det ger många fördelar för små och medelstora företag, som inte vill ha för stora kostnader. Rajaprint ger kunderna fullständig kontroll över deras egna förpackningar, så att de kan skräddarsy exakt vad de vill ha. Några av funktionerna är följande:

  • Ett brett utbud av tejpmaterial
  • 49 olika kombinationer
  • En enkel 3 stegsprocess, allt färdigt online
  • Leverans efter 4 veckor från beställning
Share
Kategorier: E-handel och logistikProdukter

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv en kommentar

Fyll i det här fältet