Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
spinner

Kuvert

Stort utbud!

Hos RAJA finns ett brett utbud med så väl kontorsmaterial som kuvert och papptuber av de flesta typer och slag. I denna kategorin har vi samlat kontorskuvert som är ett populärt och ekonomiskt alternativ för er som behöver skicka vanliga dokument som till exempel kundbrev, fakturor eller kontrakt. Mailman papperskuvert är en prisvärd serie affärskuvert med självhäftande täckremsa som täcker de flesta vardagliga behov. Vill ni ge era dokument ett visst skydd mot väder och vind så rekommenderas kontorskuvert av det rivbeständiga och vattenavvisande materialet Tyvek®.

Om ni i stället skickar produkter som behöver stötskydd under transport så har vi i vårt sortiment vadderade kuvert och kuvert av pappkartong. Önskas ett bättre vattenskydd och ett mer flexibelt material så rekommenderar vi plastkuvert. Behöver ni hjälp att välja kuvert för just era omständigheter och prioriteringar? Läs vårt blogginlägg Kuvertguiden -  papper, plast, papp eller vadderat?

Och tveka inte att kontakta oss på telefonnummer 010-33 08 200 om ni behöver ytterligare hjälp! Visste ni förresten att ni, förutsatt att ni uppnår en viss volym, kan personalisera era kuvert med företagets logga och grafiska profil? Ring oss så berättar vi mer.

 Läs mer

8 resultat
Sortera efter: Relevant
Tillfälligt slut i lager
Brevvåg
Brevvåg
1 artikel
475,00 krexkl. moms