Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

10% rabatt på ditt första köp + gratis frakt vid köp över 1000 kr , ange koden NEWCUST

Vi får betyg 4,3/5 av våra kunder på Trustpilot*

Behöver du hjälp? Du når oss på 010 - 33 08 200, vardagar kl 08:00-17:00

*Baserat på 1313 omdömen, datan är insamlad 8:e mars 2022.

Tillfälligt slut i lager

Lådor med inneremballage för flaskor


Prova gratis i 1 månad eller hyr direkt!

  • Mångsidig: Anpassad för frakt av 75cl-flaskor.
  • Extra skyddande: Stötdämpande inneremballage i enkel
    wellpapp.
  • Elegant design: Exteriör av vitt kraftpapper.
  • Pris per styck
Läs mer

spinner

Detaljerad beskrivning

Stötdämpande inneremballage som ger extra skydd


RAJA har smarta lösningar för alla typer av emballage för att ni ska kunna skicka det ni vill på ett säkert och hållbart sätt. Ni som vill kunna skicka flaskor gör rätt i att investera i vår vinlåda med invändigt skydd. Inneremballaget gör förpackningen extra tålig mot stötar, och är precis som lådan tillverkat i motståndskraftig tvåwell av högsta kvalitet. Med denna låda kan ni skicka flaskor på ett tryggt och snyggt sätt. En exteriör av vitt kraftpapper ger lådan ett stilrent och elegant utseende. Ni kan välja mellan vinlådor för en, två eller tre flaskor.

I vår kategori med emballage för vinflaskor erbjuds flera olika förpackningar i olika utföranden, som rymmer upp till tolv flaskor på 75 cl. Det mest ekonomiska valet är våra standardlådor för vinflaskor, som inkluderar stående eller liggande rumsdelare för att förhindra att flaskorna stöter emot varandra under transport.

Vill ni ge bort en vinflaska i present? Hos oss kan ni även hitta presentförpackningar för flaskor, i form av både presentaskar och vinlådor. De olika presentförpackningarna är anpassade för upp till tre flaskor och finns i olika eleganta färger och former, som passar perfekt när ni vill ge bort vin som gåva.

RAJA ger goda förutsättningar för att försändelser ska komma fram lika snygga och hela som när de skickades iväg. Vår kategori med emballage för e-handel innehåller ett brett utbud av högkvalitativa förpackningar i olika storlekar och utföranden, som garanterar en säker transport. Ett utmärkt tillval till våra olika emballage för e-handel – såväl som till våra emballage för vinflaskor – är en bra packtejp. På RAJA kan ni hitta ett brett utbud i vår kategori med packtejp, som försluter ert emballage på ett enkelt sätt. All packtejp i vårt sortiment är lätthanterlig med en god häftförmåga, och erbjuds i en mängd olika utföranden för att kunna passa alla typer av förpackningar.