Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
spinner
Lagerutförsäljning
Försten till kvarn!

Produkter på denna sidan är prisnedsatta eftersom de är en del av en utförsäljning. Notera att vissa varor kan ta slut.

Till utförsäljningen
Upp till 32% Rabatt
Utförsäljning
Tillfälligt slut i lager

UTFÖRSÄLJNING - Lådor med inneremballage för flaskor

(1 artikel )

32,00 kr   exkl. moms
23,40 kr  exkl. moms
Visa priser
  • UTFÖRSÄLJNING:Skynda fynda. Med reservation för att vissa varor kan ta slut!
  • Mångsidig: Anpassad för frakt av 75cl-flaskor.
  • Extra skyddande: Stötdämpande inneremballage i enkel
    wellpapp.
  • Elegant design: Exteriör av vitt kraftpapper.
  • Pris per styck
Läs mer

spinner

Detaljerad beskrivning

Stötdämpande inneremballage som ger extra skydd


RAJA har smarta lösningar för alla typer av emballage för att ni ska kunna skicka det ni vill på ett säkert och hållbart sätt. Ni som vill kunna skicka flaskor gör rätt i att investera i vår vinlåda med invändigt skydd. Inneremballaget gör förpackningen extra tålig mot stötar, och är precis som lådan tillverkat i motståndskraftig tvåwell av högsta kvalitet. Med denna låda kan ni skicka flaskor på ett tryggt och snyggt sätt. En exteriör av vitt kraftpapper ger lådan ett stilrent och elegant utseende. Ni kan välja mellan vinlådor för en, två eller tre flaskor.

I vår kategori med emballage för vinflaskor erbjuds flera olika förpackningar i olika utföranden, som rymmer upp till tolv flaskor på 75 cl. Det mest ekonomiska valet är våra standardlådor för vinflaskor, som inkluderar stående eller liggande rumsdelare för att förhindra att flaskorna stöter emot varandra under transport.

Vill ni ge bort en vinflaska i present? Hos oss kan ni även hitta presentförpackningar för flaskor, i form av både presentaskar och vinlådor. De olika presentförpackningarna är anpassade för upp till tre flaskor och finns i olika eleganta färger och former, som passar perfekt när ni vill ge bort vin som gåva.

RAJA ger goda förutsättningar för att försändelser ska komma fram lika snygga och hela som när de skickades iväg. Vår kategori med emballage för e-handel innehåller ett brett utbud av högkvalitativa förpackningar i olika storlekar och utföranden, som garanterar en säker transport. Ett utmärkt tillval till våra olika emballage för e-handel – såväl som till våra emballage för vinflaskor – är en bra packtejp. På RAJA kan ni hitta ett brett utbud i vår kategori med packtejp, som försluter ert emballage på ett enkelt sätt. All packtejp i vårt sortiment är lätthanterlig med en god häftförmåga, och erbjuds i en mängd olika utföranden för att kunna passa alla typer av förpackningar.