Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
spinner
Lagerutförsäljning
Försten till kvarn!

Produkter på denna sidan är prisnedsatta eftersom de är en del av en utförsäljning. Notera att vissa varor kan ta slut.

Till utförsäljningen
20% Rabatt
Utförsäljning
Tillfälligt slut i lager

UTFÖRSÄLJNING – PVC-tejp med avståndstryck "VÄNLIGEN HÅLL 1,5M AVSTÅND"

(1 artikel )

52,05 kr   exkl. moms
36,52 kr  exkl. moms
Visa priser
  • UTFÖRSÄLJNING: Skynda fynda. Med reservation för att vissa varor kan ta slut!
  • PVC-tejp med avståndstryck "VÄNLIGEN HÅLL 1,5M AVSTÅND". Tejpen fäster väl vid de flesta underlag och har en fluorescerande gul bakgrund med svart text.
  • Texten är anpassad för att minska smittspridningen under COVID-19.
  • Levereras i hela förpackningar med 6 rullar.
Läs mer

spinner

Detaljerad beskrivning

En effektiv säkerhetssignal!


Hos oss på RAJA finner ni allt ni kan behöva när det gäller trygga och miljövänliga leveranser, men också många andra praktiska varor och artiklar till olika ändamål. Vi har bland annat ett stort utbud av utmärkt PVC-tejp, som fäster direkt på de allra flesta underlag och tål både varierande temperaturer och fukt.

Under oroliga tider som dessa kan vår PVC-tejp med tydligt avståndstryck vara till stor hjälp. Tejpen har en fluorescerande gul bakgrund och en svart, tydlig och informativ text som är anpassad för att minska smittspridningen under covid-19. Vår informativa PVC-tejp med avståndstryck levereras i hela förpackningar med 6 rullar per förpackning.

RAJA tar pandemins restriktioner på allvar, och därför är det också viktigt för oss att erbjuda produkter som kan förtydliga och underlätta. Vi erbjuder en mängd olika produkter för hygien och fysisk distansering, i denna kategori erbjuds allt från munskydd till engångshandskar och desinfektionsservetter.

Är ni ute efter andra typer av varnings- eller markeringstejp? Hos oss kan ni hitta kvalitativ och hållbar tejp för permanent märkning inomhus eller utomhus, som passar perfekt för utmärkning av arbetsområden. Vi tillhandahåller även varningstejp som lämpar sig bra för markering av gods, och bidrar till rätt behandling av godset hela vägen till dess slutdestination.

Ni är varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst om ni undrar någonting om er leverans eller våra produkter. Vi på RAJA är specialister när det gäller emballage, och vi är alltid redo att svara på era frågor eller komma med tips, råd och vägledning. Ni når oss på 010-33 08 200 (öppet mån–fre kl 07:30–17:00).