Kreativa sätt att använda er packtejp på för bättre kundupplevelse

4  min lästid 30 juli 2019

Kreativa sätt att använda er packtejp på

Det är oftast de små detaljerna som gör den stora skillnaden och att skapa en unik helhet ger minnesvärda intryck av ert varumärke. Vi på RAJA erbjuder Rajaprint, där ni kan beställa tejp med tryck bara genom några klick. Med 49 olika kombinationer kan ni själva designa och beställa hem er tejp och sätta en unik prägel på era paket så att de både sticker ut och ser snygga ut.

Tejp med tryck är en effektiv reklam för ert företag med er logo som syns under hela försändelsen från avsändaren till mottagare. Personligt tryck på tejpen gör det enklare att snabbt identifiera era försändelser och försäkrar att försändelsen inte har blivit öppnad eller att tejpen har bytts ut under transport.

Vi på RAJA ser Packtejp på ett annorlunda sätt. Det ena behöver inte utesluta det andra, så varför inte kombinera tejpen som fyller sin funktion tillsammans med ett designelement?

Vi har samlat kreativa inspirationsbilder som visar hur ni kan förvandla era paket till något snyggt.

Tejpa lådan på ett effektivt sätt

Med hjälp av er tryckta tejp kan ni försegla förpackningen på ett kreativt sätt. Ni kan också dekorera en redan försluten låda på många olika sätt.

Cerovski
Studio Una

Tryckt tejp istället för etikett

Etiketter i all ära men varför inte välja en av våra vita tejper med eget tryck på istället, den gör sig mycket snyggt mot en brun bakgrund samtidigt som ert personliga meddelande syns. Välj klassisk vit bakgrund eller en färg som sticker ut.

Stupid T-shirts

 

 


Låt tejpen ta plats i er grafiska profil

Låt tejpen tala för sig och addera den till er design. Med lite kreativitet kan varje tejprulle och produkt bli unik.

 

Hur mycket tejp behövs för att tejpa en låda?

Det kanske verkar självklart, men det är en legitim fråga. Vi ser mängder av tejp som kommer till spillo varje dag, men det finns en enkel formel att följa: Toppen + Botten + 11

 

Toppen och botten behöver täckas med tejp, men hur är det då med siffran 11? 11” står för tejpbenen. Tejpbenen ger en hållfasthet som lådan behöver för att få en optimal stängning. 2 ¾ på varje tejpben är rätt mängd tejp som behövs, 2 ¾ x 4 = 11”. Kom ihåg att ni inte ska behöva använda mer tejp än vad formeln visar. Genom att använda rätt tejpstorlek sparar ni på er budget och ökar vinsten.

Vi på RAJA erbjuder ett brett utbud av tejp efter era förpackningsbehov. Att veta vilken sorts tejp som passar er låda bäst kan vara svårt. Kom ihåg att när ni skickar era lådor till kunder är detta en representation av ditt företag. Alla vill att lådan ska komma fram väl förseglad i en kvalitetslåda till din kund.

När ni går längst gångarna i ert lager, ser ni då att några av era lådor har mer tejp än nödvändigt för att tejpa en låda? Ert företag behöver då automatisera sin tejpprocess. Detta säkerställer att den korrekta mängden tejp som appliceras balanserar ut den mängd tejp du köper.

Allt handlar om budget och att spara pengar. Att använda lite extra tejp kanske inte verkar spela så stor roll, men i längden blir det definitivt en del som kommer till spillo om ni packar hundratals lådor.

Har ni frågor eller behöver hjälp med att välja vilken tejp som passar dig och ditt företag bäst? Tveka inte med att höra av er till 010- 33 08 200 eller info@rajapack.se.

Ämnen