• 010 - 33 08 200 Öppettider 07:30-17:00
  • Stora volymer? Gratis offert
  • Trustpilot
  • Första beställningen? Fri frakt från 1000 kr ex moms
logo raja 010 - 33 08 200 Öppettider 07:30-17:00
0,00 kr Varukorgen är tom
Snabborder Ange art.nr

Tjänster

GRATIS LEVERANS vid order över 2000 kr exkl moms*

Så fungerar det:

Leverans inom 24/48 timmar.

Vi leverar inom 24 timmar* från beställning, förutsatt att du bor i en större ort.

Om ditt totala ordervärde överstiger 2000 kr. exkl. moms står vi för frakten. Om din beställning är på mindre än 2000 kr. exkl. moms debiteras en fast avgift på 150 kr.

*Vi levererar alla vardagar - måndag till fredag. Gäller vid beställning innan klockan 12:00.

Pallavgift kan komma att debiteras vid större beställningar eller vid skrymmande gods.

Förlängd leveranstid kan uppstå i händelse som står utanför Rajapack ABs kontroll, exempelvis vid oväntade väderproblem, strejk, ändrad lagstiftning eller liknande händelser. Vid leverans till mindre ort eller till norra Sverige gäller minst 72 timmars leveranstid och som mest 7 arbetsdagar.

Obs: Vi levererar alla vardagar - måndag till fredag mellan 08:00-17:00. Kan ni inte vara på plats mellan dessa tider notifiera oss eller välj ett leveranssätt som passar er bättre.

Vi hjälper dig spåra din försändelse ända fram till leverans.

När din order är skickad, kommer ett leveransbesked med tillhörande kollinummer till din e-postadress. Du kan enkelt spåra ditt paket med hjälp av ditt kollinummer.
För mer information besök våra villkor.

Leverans efter dina behov

Telefonavisering

Vi rekommenderar telefonavisering om du inte alltid är på plats på leveransadressen eller om du av annan anledning behöver veta mer exakt när din leverans kommer att ske. Med telefonavisering så ringer chauffören upp dig ca 30 min före leverans. Telefonavisering kostar 25:-. Välj telefonavisering i kassan om du handlar i vår webbshop, eller meddela oss om du lägger din order via mail eller telefon. Notera att telefonavisering inte är tillgängligt för privatpersoner eftersom försändelsen i första hand kommer att levereras till ombud.

Leverans utanför dörren

Är du inte på plats men vill att leveransen ska lämnas utanför er dörr? Välj då Standard Flex som leveranssätt i kassan. Chauffören lämnar godset utanför din dörr/port om du inte är på plats för att ta emot leveransen. Ansvaret för godset övergår till mottagaren när leveransen har lämnats på angiven plats. Vill du ha godset på en specifik plats vänligen skriv detta i leveransinformationen.

Leverans till flera adresser

Har du flera varuhus, kontor eller avdelningar? Vi organiserar leverans till flera adresser eller filialer över hela Sverige.

Kontinuerliga leveranser

Om du förbrukar mycket emballage men har begränsat med lagerplats, så hjälper vi dig att organisera dina beställningar så att du får varorna regelbundet.

Bestämd tidpunkt för leveransen

Kontakta oss för att göra upp mellan vilka datum beställningen skall levereras. Naturligtvis utan extra kostnad för dig.