Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Påsar och inpackning

RAJA har ett brett utbud av plastpåsar.

RAJA har ett brett sortiment av påsar och inpackningsmaterial i en mängd storlekar, utföranden och tjocklekar. Är du osäker om vilken som passar bäst för dina produkter, kontakta våra emballagespecialister på 010 - 33 08 200.

Med miljön i fokus

Miljön är viktig för oss på RAJA och vi vill göra vår del för att ta hand om vår planet. Hälften av vårt sortiment består av miljövänliga produkter, och du kan enkelt identifiera dem genom det gröna miljömärket i produktbilden. Det ska alltid finnas ett miljövänligt alternativ - oavsett vilken emballageprodukt du är ute efter.

Självklart erbjuder vi även miljövänliga alternativ när det gäller pasar och inpackning. Våra papperspåsar är ett exempel på detta. Dessutom har vi miljövänliga plastpåsar, som helt eller delvis är tillverkade av återvunnet material. Ute efter miljövänliga e-handelspåsar? Då rekommenderas e-handelspåsar av papper.

E-handelsemballage hos RAJA

Många av våra kunder är e-handlare, och det märks på de produkter som är populära. E-handelspåsar är en av våra storsäljare, en särskilt populär produkt är våra "tur och retur"-påsar, som är försedda med dubbla täckremsor vilket gör att eventuella returer enkelt kan göras med samma emballage.

Blixtlåspåsar används också ofta av e-handlare. Påsarnas förslutning öppnas och stängs smidigt med blixtlåsremsan och de säljs med eller utan skrivfält. Se gärna hela utbudet med e-handelsemballage.

Plastslangar för avlånga produkter

Är dina produkter avlånga, och kanske i varierande höjd? I så fall är plastslangar ett utmärkt val. Plastslangar säljs på rulle och du kan anpassa längden på slangarna för att passa just dina behov. Tips: använd påssvets för att snabbt och enkelt försluta slangarna, perfekt för dig som vill effektivisera packprocessen. Om du köper plastslangar och påssvetsare från RAJA kan du välja mellan olika kvaliteter och färger, inklusive transparenta och svarta plastslangar. Dessutom kan du köpa till en dispenser för plastslangar, vilket gör det enklare att hantera och fördela plastslangarna.

RAJA-gruppen störst inom emballage

Rajapack AB är en del av RAJA-gruppen, störst i Europa inom emballage, och mycket mer. Vänd dig till oss för professionella råd och vägledning kring kartonger, fyllnadsmaterial och förslutningsprodukter. Vi sätter kunden främst och finns tillgängliga i fall du behöver vår hjälp.

88 produkter

Selector bag SE

Hitta rätt påsar

Över 425 olika storlekar på lager!

Fyll i formatet i mm
(Öppning x Höjd):