010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Förvarings- och flyttlådor av wellpapp

RAJA har ett brett sortiment av förvarings- och flyttlådor till alla ändamål.

Oavsett om du försöker organisera på kontoret eller ska flytta, har vi lådorna som passar. Här hittar du ett brett sortiment av både arkiv- och flyttlådor. För arkivering erbjuder vi ändamålsenliga kartonger i kraftig wellpapp. Här kan du bland annat hitta varianter som passar perfekt för ringpärmar. Genom att köpa hem ändamålsenliga kartonger sparar du både på utrymme samtidigt som det blir enklare att hålla ordning och reda på alla saker. På ett kontor där viktiga papper och dokument ständigt används är det extra viktigt att du har olika sorters arkivlådor. Du kan enkelt märka upp lådorna så att du tydligt ser vad som ligger vart.

När det kommer till en flytt är det minst lika viktigt att hålla ordning och reda, särskilt om du vill slippa strul när du väl ska packa upp allt igen. Hos oss kan du köpa många olika flyttkartonger som passar perfekt för både mindre och större flyttar. Förutom våra standardlådor för flytt i enwell, kan du även hitta wellrobelådor. Dessa är anpassade för kläder levereras med klädstång av plast för upp till 37 galgar.
Gör det enkelt för dig själv när du står mitt i en flytt genom att köpa hem de flyttkartonger du behöver på ett och samma ställe.

6 resultat
Sortera efter: Relevant