010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Miljövänliga plastpåsar

Alla våra miljövänliga alternativ samlade på ett ställe!

RAJA har ett brett utbud av miljövänliga plastpåsar som består av antingen 50 % eller 100 % återvunnet material. Emballage i form av plastpåsar lämpar sig utmärkt för de företag som är i behov av att paketera produkter av både det lättare och tyngre slaget för antingen frakt eller lagring. Påsar ger dessutom era varor ett säkert skydd mot smuts, damm och andra yttre påfrestningar.

Att använda miljövänligt emballage i verksamheten är mer aktuellt än någonsin. Genom att tänka grönt och göra klimatsmarta val i företaget kan ni hamna steget före många av era konkurrenter. Att göra det ni kan för att minska CO²-utsläppet är eftertraktat och kommer hjälpa er att få fler kunder och på så vis en bättre lönsamhet.

Med eller utan integrerad förslutning

Vi erbjuder plastpåsar med eller utan integrerad förslutning. Om ni är ute efter en smidig, återförslutningsbar plastpåse för produkter som exempelvis textilier, böcker, smycken eller bildramar rekommenderar vi våra självhäftande plastpåsar i 50 my. Påsarna är tillverkade av 75 % återvunnen och transparent polyeten som kan öppnas och stängas ett flertal gånger. Ni kan även hitta blixtlåspåsar i transparenta eller svartfärgade utformningar av 50 % återvunnet material. Blixtlåspåsar lämpar sig bra för företag inom exempelvis e-handeln som behöver praktiska små påsar för mindre produkter eller reklamutskick. Vi erbjuder blixtlåspåsar i 60 eller 100 my med eller utan skrivfält som gör att ni enkelt kan skriva direkt på påsen. Ni kan även hitta bubbelpåsar som ger ett optimalt skydd för mindre och ömtåliga produkter vid transport samt vanliga ekonomiska plastpåsar som kan förslutas med hjälp av påssvets eller någon annan förslutningsmetod.

Starkare påsar med bälg för tyngre produkter

Söker ni miljövänligt emballage för större produkter? RAJA erbjuder extra starka plastpåsar med bälg som är tillverkade av 100 % återvunnen plast. Vi tillhandahåller en mängd olika storlekar och tjocklekar för att kunna erbjuda en variant för alla behov. Våra plastpåsar med bälg passar perfekt för tunga och voluminösa produkter men också varor med vassa kanter och hörn. Är ute efter påsar i papper? Papperspåsar är ännu bättre för miljön och på RAJA kan ni givetvis välja från ett brett utbud av påsar i återvunnet papper.

Mer inom miljövänligt emballage

RAJA strävar efter att kunna erbjuda en praktisk och prisvärd emballagelösning för alla behov. För oss är det helt grundläggande att förpackningarna vi erbjuder är motståndskraftiga, användarvänliga och klimatsmarta för att kunna hjälpa till i effektiviseringen av våra kunders lagerhantering. Våra plastpåsar av återvunnet material är bara en del av vårt stora miljövänliga utbud som idag täcker över hälften av sortimentet. Upptäck gärna resten av vårt miljövänliga utbud och hitta fler förpackningar och förslutningsprodukter som är vänliga mot miljön samtidigt som de bidrar till en smidigare och säkrare emballering i ert företag. Behöver ni vägledning och råd innan ni lägger er beställning? Tveka inte att kontakta våra emballagespecialister på 010-33 08 200 – kundtjänsten är öppen måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00.

11 resultat
Sortera efter: Relevant