010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Etikettdispenser

Smidigt!

RAJA är ledande emballagespecialister i Europa. Vi erbjuder emballageprodukter av alla dess slag som ger era produkter – oavsett typ – en säker transport hela vägen fram till mottagaren. Här på rajapack.se finner ni ytteremballage i form av påsar och kartonger, fyllnadsmaterial med stötdämpande egenskaper samt mängder av pålitliga förslutningsprodukter. Högkvalitativa emballageprodukter är givetvis grundläggande för en säker transport, men vi lägger även stor vikt vid att erbjuda lämpliga produkter för märkning av olika försändelser. För att paket med ömtåliga varor ska kunna nå fram till mottagaren i bra skick är det viktigt att upplysa om innehållet med hjälp av till exempel varningsetiketter.

Varnings- och symboletiketter gör leveransen tryggare

RAJA har ett brett utbud av transport-, symbol- och varningsetiketter som ger ömtåliga eller fuktkänsliga produkter samt farligt gods av olika slag, en extra säkerhet vid transport eller export. Är ni redan bekanta med våra olika etiketter och använder dem regelbundet i verksamheten? Då rekommenderar vi varmt att ni även investerar i en av våra användarvänliga etikettdispensrar för att öka produktiviteten under paketeringsprocessen. Vi erbjuder fem olika varianter som lämpar sig utmärkt för företag som använder varnings- och symboletiketter på daglig basis.

Våra etikettdispensrar har en maximal användbar bredd mellan 75–300 millimeter. Här finner ni en enkel dispenser utan separator som alltså rymmer en etikettrulle, medan övriga dispensrar rymmer upp till fyra etikettrullar tack vare ett varierande antal separatorer. Separatorerna hjälper till att separera rullarna från varandra medan själva dispensern automatiskt separerar etiketterna från remsan. Våra dispensrar placeras enkelt på ett bord och hålls på plats tack vare en robust metallkonstruktion, och de integrerade möbeltassarna bidrar till minimalt slitage på arbetsbordet. Är ni osäkra på vilken etikettdispenser eller vilka etiketter som är optimala för er verksamhet? Tveka i så fall inte att kontakta vår kundtjänst på 010-33 08 200 för att få råd och vägledning i ert köp. Vi har öppet måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00.

Sprid ert varumärke - etiketter med eget tryck

Att trycka upp egna etiketter har på senare år blivit mycket populärt. Specialanpassade etiketter hjälper er att enkelt och kostnadseffektivt synliggöra ert varumärke och RAJA erbjuder naturligtvis möjlighet att beställa specialtryckta etiketter på rulle. Vi erbjuder etiketter med permanent häftämne på baksidan som fäster väl på de flesta underlag och valmöjligheterna är stora vad gäller storlek och form. Ni kan välja att trycka upp etiketter med 1–2 färger eller med CMYK – även kallat digitaltryck/fyrfärgstryck. Lägg en beställning här på hemsidan och ange önskad storlek samt antal etiketter och tryckfärger. Invänta sedan ett e-postmeddelande från oss där vi ber er att bifoga den bild ni önskar på etiketterna. Efter några dagar skickar vi en första korrektur av trycket som ni godkänner om ni är nöjda – leverans sker sedan efter ungefär tre veckor.

Om inga av våra alternativ på webbsidan passar er, så finns givetvis möjligheten för en helt egen design och storlek på etiketter. Utöver det kan vi hjälpa dig specialanpassa andra typer av emballage som till exempel lådor och e-handelspåsar. Läs mer här: emballage med eget tryck.

1 resultat
Sortera efter: Relevant