010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Packtejp, packband och buntning

Vi har ett brett sortiment av tejp, bandning och buntning. Allt från PVC och PP-tejp till buntband.

Här hittar du allt som behövs inom packtejp, packband och buntning. Förslut dina paket snabbt och effektivt med rätt packtejp - välj det material och häftämne som passar för just era förutsättningar. Varningstejp används av många för att informera om ömtåligt innehåll samt öka säkerheten vid transport. Förenkla hantering genom att köpa till en tejpdispenser.

Packband är en vanlig förslutningsmetod för exempelvis pallar eller större paket, här hittar du flera olika varianter, och utöver det även packbandsverktyg och andra tillbehör som kan tänkas behövas. Vid större behov rekommenderas packbandsmaskiner.

Miljövänliga förslutningsprodukter

Miljön är viktig för oss på RAJA och vi vill göra vår del för att ta hand om vår gemensamma planet. Därför erbjuder vi självklart miljövänliga alternativ när det gäller förslutningsprodukter. Vår packtejp av papper är ett exempel på detta. Dessutom har vi packband av papper, som är ett miljövänligt alternativ till PP-packband.

Skräddarsy din tejp med Rajaprint

För den som vill ha lite extra personlig touch på sina förslutningsprodukter har vi även vårt onlineverktyg Rajaprint. Här kan du designa din egen packtejp med din egen logga, färg och text. Det är en enkel och snabb lösning som gör att du kan skilja dig från mängden och ge dina förslutningar en professionell och unik touch.

Allt inom emballage

Men det är inte bara förslutningsprodukter vi har att erbjuda. Vi har också ett brett utbud av kartonger i olika storlekar och former, fyllnadsmaterial som bubbelplast eller kraftpapper, förpackningsmaskiner för att göra förpackningsarbetet enklare och lagerutrustning för att hålla ordning på allt du har att förvara.

Det finns många fördelar med att välja RAJA som leverantör av dina förpacknings- och emballeringslösningar. Förutom vårt stora utbud av produkter och vårt fokus på miljön, erbjuder vi även en kompetent och hjälpsam kundservice. Våra medarbetare har lång erfarenhet inom branschen och kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för just dina behov.

142 produkter