010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Automatisk tejpdispenser

Effektivisera packprocessen med en tejpmaskin

Tejpa på löpande band med en automatisk tejpdispenser från RAJA. I vårt sortiment hittar du automatiska tejpdispensrar för kontorstejp eller för papperspacktejpen som kallas förseglingsremsor/gummerad tejp. Om ni inte försluter så många paket om dagen kan en vanlig handhållen tejpdispenser räcka långt, men hanterar ni större volymer finns det klara fördelar i att köpa in en maskin. Förutom att det är ergonomiskt på ett helt annat sätt så går det betydligt snabbare att paketera lådor när tejpremsan matas ut automatiskt, i precis rätt storlek.

Tejpmaskiner för att aktivera förseglingsremsor

Förseglingsremsor är en särskild form av papperstejp med ett luktfritt häftämne som aktiveras genom att tejpen fuktas - perfekt för den miljömedvetna. För att snabba på tejpningsprocessen med förseglingsremsor bör du investera i en tejpmaskin. I RAJAs sortiment kan du välja mellan en elektronisk tejpdispenser eller en manuell tejpdispenser (som finns i två varianter).

Nyfiken på hur den elektroniska tejpmaskinen fungerar? Se filmen på YouTube: Hur använder man en elektronisk tejpdispenser för förseglingsremsor?

Notera noga vilken kvalitet av förseglingsremsor ni väljer. Standard förseglingsremsor brukar passa de flesta behov men packar ni tyngre paket kan armerade förseglingsremsor vara rätt val för er. Det är en starkare tejp som är förstärkt med glasfibertrådar. En elektronisk tejpdispenser passar båda kvaliteter, det gör också den manuella dispensern HUMB6, men artikeln HUMBG passar bara standard förseglingsremsor.

Kontorstejp snabbt och smidigt med maskin

Skickar ni många brev, kuvert eller andra mindre försändelser är det inte säkert att ni behöver packtejp, en vanlig kontorstejp kan fungera fint. Behöver ni då använda kontorstejp i större volymer kan ni spara in mycket tid på att köpa en elektrisk bordsdispenser för kontorstejp. Upptäck gärna hela vårt sortiment av kontorsmaterial, med allt från A4-papper till pärmar och arkivlådor.

RAJA - allt du behöver inom emballage

Vår ambition är att göra våra kunders lagerhantering så smidig som möjligt. RAJA är en del av RAJA-gruppen och tillsammans är vi ledande specialister på emballage i Europa. Med vår expertis och kunskap erbjuder vi alltid smarta lösningar och kvalitetssäkra emballage. För oss är det viktigt att våra kunder känner sig trygga med sin leverans. Vi värdesätter våra kundrelationer högt; nya kunder får fri frakt på första beställningen över 1000 kronor och 20 procent rabatt på andra beställningen. Vid stora beställningar skickar vi en gratis offert och levererar er order inom 24 till 48 timmar.

Om ni har frågor kring våra produkter eller er beställning kan ni kontakta våra kunniga emballagespecialister. Vi svarar gärna på era frågor och finns tillgängliga måndag–fredag klockan 08:00-17.00. Ni når oss på telefonnummer 010-33 08 200.

3 resultat
Sortera efter: Relevant