010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Packband och tillbehör | Stålband & Plastband

Allt du behöver för packband.

Packband hjälper till att hålla era produkter och lådor på plats under både transport och förvaring. Det är det ultimata valet för att stabilisera ömtåliga, tunga eller kompakta godspallar och våra emballageband är anpassade för att tåla långtidsförvaring utomhus.

Vilka packband ska vi välja?

Det beror på era behov. Alla packband har olika egenskaper och olika användningsområden. PP-band är ett flexibelt packband för lätta paket. Packband av papper är ett bra miljövänligt alternativ för PP-packband. VG-band passar väldigt bra om det ni försluter är ömtåligt. Stålband passar riktigt tunga pallar, och PET-band är ett miljövänligt alternativ till stålband som också är lite lättare. Om ni är osäkra på vilka packband som är rätt val för er så är ni självklart välkomna att kontakta vår support för gratis rådgivning.

Glöm inte av att komplettera era emballageband med lämpliga packbandstillbehör som plomber och bandavrullare. Effektivisera er manuella bandning med våra högkvalitativa packbandsverktyg - på så vis kan ni banda fler paket om dagen. Har ni väldigt stora bandningsbehov? I så fall kan det vara värt att investera i en bandningsmaskin.

RAJA är Europas ledande emballageleverantör. Vi erbjuder allt från kartonger till fyllnadsmaterial, packtejp och även utrustning för lagret. Med över 3000 artiklar i lager har vi målet att alltid ha ett alternativ som passar bäst för just era behov. Med rätt lösningar för emballage blir er paketering enklare och snabbare. Om ni vänder er till oss för expertis inom emballage kan ni effektivisera era processer samtidigt som ni sparar in på materialet som krävs, något som är bra både för er plånbok och för miljön. Med vår hjälp kan ni ägna mer tid åt det som är viktigast för er affärsverksamhet. Välkommen att kontakta oss idag.

19 resultat
Sortera efter: Relevant