010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Plastkuvert

Plastkuvert för alla tillfällen som garanterar att produkterna kommer fram i slutna och säkra förpackningar.

Vattenstötande, rivsäkert, lättviktigt och flexibelt - det är inte konstigt att polyeten är ett populärt material inom e-handeln. Här hittar ni RAJAs fullständiga utbud av plastkuvert. Många av våra kunder väljer e-handelspåsar som alternativ till kartonger för att minska sina fraktkostnader. Transparenta postpåsar är perfekt för postutskick av exempelvis en katalog eller broschyr. Bubbelkuvert av plast passar er som skickar mindre produkter som behöver ett visst skydd under transport.

Självklart kan ni hos RAJA även personalisera kuvert och andra förpackningsmaterial med er logga och grafiska profil. Kuvert med eget tryck stärker ert varumärke och ger ett professionellt intryck.

Är ni ute efter ett alternativ som är bättre för miljön? Då rekommenderar vi er att kolla in våra pappkuvert. För att ge er en översikt av RAJAs kuvertsortiment har vi skrivit ett blogginlägg: Kuvertguiden - papper, plast, papp eller vadderat?

Kuvertens viktigaste uppgift är att ta hand om produkten under frakt, oavsett om det är kläder, skor, kosmetika eller något helt annat. Köp därför era kuvert till ett konkurrenskraftigt pris hos RAJA. Vi bryr oss om kvaliteten och ser alltid till att våra kuvert är slitstarka, så att dina försändelser kan komma fram säkert.

RAJA är ett emballageföretag med stor erfarenhet och hög kompetens. Vi levererar högkvalitativa produkter, material och tillbehör, som både sänker materialförbrukningen och förenklar arbetet i flera olika moment. Vi strävar alltid mot att möta våra kunders krav med specifikt anpassade lösningar. Våra emballagespecialister nås på telefonnummer 010-33 08 200, från måndag till fredag mellan 07:30 och 17:00. Där får ni guidning i sortimentet och förslag på helhetslösningar som kan gynna er verksamhet.

9 resultat
Sortera efter: Relevant