010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Plastslang och tillbehör

Plastslang gör det enkelt att anpassa påsen efter produkten för bästa skydd.

Plastslangar passar utmärkt som emballage när er verksamhet vill anpassa förpackningens längd efter dimensionerna på olika produkter. Med plastslangar kan ni snabbt och smidigt skapa egna påsar som passar just era önskemål och krav. Plastslangar skyddar era produkter mot damm, smuts och fukt. På RAJA finns ett brett utbud av plastslangar i flera olika kvaliteter. Behöver ni extra skydd? Välj då våra bubbelfolieslangar, som ger ett bättre skydd mot stötar och slag. Utöver plastslangar erbjuder vi också ett teleskopiskt stativ som underlättar hantering av plastslangar.

Här hittar ni plastslangar som är tillverkade av slitstark LD-polyeten i en mängd olika storlekar och varianter. Ni kan hitta plastslang i 30 my som ger ett ekonomiskt och säkert skydd för lätta produkter. RAJA erbjuder även plastslangar i 50 my i olika storlekar som passar perfekt när ni behöver paketera medelstora produkter av olika slag. Våra plastslangar i 100 och 150 my lämpar sig i sin tur för produkter av det tyngre slaget. Plasten som slangen är tillverkad av skapar ett motståndskraftigt skydd för tunga produkter med vassa kanter. Dessa plastslangar är oerhört resistenta mot rivning och bidrar på så vis till en säker transport hela vägen fram till slutdestinationen. Många av RAJAs olika plastslangar är tillverkade av transparent polyeten men ni kan också välja svarta plastslangar i 100 my. Med en svart plastslang får ni även ett visst insynsskydd.

Effektivisera med påssvets

Plastslangar försluts allra enklast och snabbast med hjälp av påssvets. I RAJAs sortiment finns även annan påsförslutning, som påsförslutningstejp, PP-garn och säckbindare. Vi tillhandahåller mekaniska och manuella påssvetsar som lämpar sig för både mindre och större behov. Med vår industriella påssvets kan ni effektivisera er förslutningsprocess med hjälp av fotpedal, skärblad och justerbar timer för kylning och svetsning. Vi erbjuder även tillbehör i form av stativ, stödbord och avrullare som skapar en ergonomisk sittställning och en jämn avrullning av plastslangen. För de verksamheter med mindre behov erbjuder vi också manuella påssvetsmaskiner som nyttjas för hand. Med dessa kan ni ställa in önskad svetstid, trycka ner svetsarmen över öppningen på plastslangen och påbörja ert arbete när klarsignalen ljuder.

Komplettera med ett stativ

Med hjälp av en praktisk dispenser kan ni underlätta ert arbete medan ni försluter era plastslangar, oavsett vilken förslutningsmetod ni använder. Vi tillhandahåller en mångsidig hållare av blålackerat stål som består av teleskopiska rör som träs in i varandra. Detta gör att ni enkelt kan anpassa dispensern för plastslangar av olika bredd. Dispensern är dessutom mobil och kan flyttas runt och placeras där det passar för tillfället.

RAJA strävar ständigt efter att erbjuda de allra bästa och mest prisvärda emballageprodukterna för våra kunder. Glöm inte bort att vi erbjuder storkundsförmåner för er som handlar i större partier. Har ni några frågor om våra olika plastslangar? Våra emballagespecialister är alltid redo att bistå med tips och vägledning. Ni kan kontakta oss på 010-33 08 200 (öppet måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00).

6 resultat
Sortera efter: Relevant