010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Packbord och stativ för rullar

Raja har stort utbud av lagerutrustning.

För verksamheter som regelbundet skickar försändelser av olika slag är det inte bara viktigt att investera i emballage som till exempel kartonger, fyllnadsmaterial och förslutningsprodukter. Det är också väsentligt att ordna ett välutrustat utrymme där ni kan packa era försändelser på ett så smidigt och effektivt sätt som möjligt. Därför erbjuder RAJA både packbord och rullställ för fyllnadsmaterial som hjälper er att öka produktiviteten och på så vis få fler försändelser packade på kortare tid.

Packbord för en mer effektiv packprocess

RAJA tillhandahåller ett komplett utbud av packbord och tillbehör med allt ni behöver för en smidig paketeringsprocess. SYSTEM FLEX-serien är väldigt populär och flexibel med mängder av olika moduler man kan bygga på med utifrån företagets unika behov. Vi har även ett elektriskt höj- och sänkbart packbord för att ni enkelt ska kunna använda den höjd som passar bäst för era anställda.

Behöver du vägledning för att välja rätt packbord och tillbehör? Läs RAJA-bloggens inlägg: Allt du behöver veta om packbord

Förenkla hantering av fyllnadsmaterial med en dispenser

Har ni redan lämpliga packbord för er verksamhet? Då rekommenderar vi att ni istället tar en titt på vårt utbud av fristående rullställ för olika sorters fyllnadsmaterial. Här finner ni såväl bordstående som golvstående stativ för rullar med kraftpapper, men också robusta dispensers för rullar av enkelwell eller kraftpapper där ni dessutom kan skära av papperet med hjälp av en integrerad kapningsmekanism. Om ni hellre använder skum- eller bubbelfolie kan ni likväl hitta en justerbar, golvstående variant för detta ändamål. Dispensers och stativ är ett lämpligt val för verksamheter med stor åtgång av fyllnadsmaterial eftersom det ger en lätt åtkomst och samtidigt en smidig avrivning.

Organisera med förvaring på lagret

Är ni intresserade av andra produkter för organisering och möblering av lager? På RAJA finner ni ett stort utbud av lagerhyllor och produkter för märkning som hjälper er att skapa en strukturerad och lättåtkomlig miljö för packning. Vi tillhandahåller även mängder av olika förvaringsbackar och förvaringslådor som lämpar sig utmärkt för förvaring av mindre varor i väntan på packning, eller för att organisera upp andra verktyg eller hjälpmedel på lagret. I vårt sortiment av lagerutrustning hittar ni också allt annat ni behöver för en optimal lagerhantering som till exempel arbetsknivar, stegar, arbetshandskar och mycket mer.

Är ni osäkra på vilka emballageprodukter eller vilken lagerutrustning som är idealiska för just er verksamhet? Då ställer våra kunniga emballagespecialister gärna upp med råd och vägledning i ert köp. Ni når vår kundtjänst på telefonnummer 010-33 08 200, måndag–fredag mellan 08:00 och 17:00.

10 resultat
Sortera efter: Relevant