010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Packbord

Packbord ger optimal och tidsbesparande packetering och mer egonomisk arbetsställning.

Högkvalitativa emballageprodukter som kartonger, fyllnadsmaterial och förslutningsprodukter är ett måste för alla företag som skickar försändelser på regelbunden basis. Det är dock precis lika viktigt att se till att miljön där packningen sker är utformad på ett sätt som bidrar till en effektiv och smidig paketeringsprocess. Packbord är ett måste i alla verksamheter som regelbundet paketerar försändelser av olika slag, och hos oss finner ni flera modeller som både ger er en ergonomisk arbetsställning och ökad effektivitet.

Välj rätt packbord

RAJA erbjuder kompletta packbord i två olika serier, och för serien SYSTEM FLEX erbjuder vi utöver ett grundpaket även ett 50-tal moduler som man kan använda för att bygga upp sin egen packstation helt enligt företagets unika behov. Ett packbord är ett måste för att kunna paketera försändelser snabbt, smidigt och enkelt. Alla våra packbord består av en stadiv grundstomme, ni kan också välja att ha ett elektiskt höj- och sänkbart packbord som grund för extra flexibilitet. Ett packbord är ofta utrustat med hyllor/stöd för emballageprodukter som e-handelspåsar och lådor, så att allt material ni behöver finns nära till hands.

Läs gärna RAJA-bloggens inlägg om packbord: Allt du behöver veta om packbord

Behöver ni hjälp att välja rätt packbord så tveka inte att kontakta oss på RAJA.

Komplettera med rullställ och mycket annat

Om ni redan har bra packbord för er verksamhet rekommenderar vi att ni tar en titt på vårt utbud av fristående rullställ för fyllnadsmaterial. Här finner ni varianter som lämpar sig för såväl bubbelplast som skumplastfolie och kraftpapper vilket ger er goda chanser att hitta rätt variant för just era behov. Med rullställ eller dispensers blir det betydligt enklare att dra av fyllnadsmaterial från rullarna och kapa av det i en passande längd.

RAJA tillhandahåller givetvis också allt annat ni kan tänkas behöva för er packstation – ta en närmare titt i vårt utbud av lådor och kartonger, fyllnadsmaterial och packtejp och hitta rätt tillbehör för er verksamhet. Här finner ni allt ni behöver för att ge era försändelser en trygg transport hela vägen fram till mottagaren.

Effektivisera med en förpackningsmaskin

Har ni en större åtgång av fyllnadsmaterial av papper i verksamheten? Då kan ni hitta praktiska förpackningsmaskiner som passar perfekt för att effektivisera paketeringsprocessen vid större volymer av paket. Papper är ett pålitligt och populärt material när det gäller stötdämpning under lagring eller transport, och RAJA erbjuder en mängd olika maskiner som låter er producera eget fyllnadsmaterial på löpande band. Maskinerna hjälper er att både spara lagerplats och att framställa pappersfyllnad på ett smidigt, snabbt och kostnadseffektivt sätt.

Om ni har stor åtgång av varierande emballageprodukter rekommenderar vi även varmt att ni tar en närmare titt på våra storkundsförmåner. Som RAJA-storkund får ni ta del av priser och leveranser som anpassas efter er budget och behov, och ni tilldelas dessutom en personlig kontaktperson från vår grupp av emballagespecialister. Kontakta oss på 010-33 09 200 om ni vill veta mer!

4 resultat
Sortera efter: Relevant