010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Förpackningsmaskiner för pappersfyllnad

Papper fungerar som stötdämpande material som effektivt skyddar produkterna under transport och lagring.

Bedriver ni en verksamhet där åtgången av fyllnadsmaterial är stor? Alla företag som skickar försändelser eller lagrar produkter av olika slag är i behov av fyllnadsmaterial som till exempel kraftpapper. Med hjälp av en förpackningsmaskin för pappersfyllnad kan ni tillverka eget fyllnadsmaterial på ett snabbt och enkelt sätt, vilket leder till en effektivare packprocess, lägre omkostnader och mer utrymme på lagret.

Här finner ni förpackningsmaskiner för pappersfyllnad som passar både små och stora behov. Geami WrapPak är en av våra mest kompakta maskiner och lämpar sig utmärkt för inslagning av mindre produkter som behöver skyddas extra under transport. Här kan ni välja mellan en automatisk eller manuell modell beroende på egna preferenser och behov. Vi erbjuder även större maskiner som till exempel PadPak LC2 som producerar upp till 1,2 meter fyllnadsmaterial i sekunden samt PadPak Senior som producerar upp till 21 meter per minut.

Vi erbjuder bordstående och golvstående maskiner med varierande kapacitet och prestanda och givetvis passande förpackningsmaterial som är kompatibelt med de olika modellerna.

Papper bättre för miljön

Förpackningsmaskiner och förpackningsmaterial av papper är ett utmärkt val för de verksamheter som satsar på en miljövänlig verksamhet. Allt pappersmaterial som erbjuds hos oss är antingen återvinningsbart eller tillverkat av nedbrytbart material. Se gärna hela vårt miljövänliga utbud av emballageprodukter om ni vill hitta fler miljövänliga alternativ till verksamheten. I vårt klimatsmarta utbud finner ni även pappersfyllnad för manuellt bruk som till exempel silkespapper eller kraftpapper – ta en närmare titt på kategorin Pappersskydd under Fyllnads- och skyddsmaterial.

Luftkuddemaskiner också ett alternativ

Föredrar ni fyllnadsmaterial av plast? Då erbjuder RAJA luftkuddemaskiner som alternativ. Bubbelfolie och luftkuddar är ett populärt och pålitligt sätt att skydda produkter mot stötar och slag under transport. Våra luftkuddemaskiner låter er producera fyllnadsmaterial på plats efter eget behov, precis som våra förpackningsmaskiner för pappersfyllnad. Vi tillhandahåller bland annat en större bubbelfoliemaskin av golvstående modell samt bordstående varianter som producerar luftkuddar på löpande band. Även här erbjuder vi klimatsmarta alternativ som till exempel återvunnen plastfilm, biologiskt nedbrytbar film samt pappersfilm som härstammar från förnybara resurser.

Om ni har stor åtgång av emballage i er verksamhet rekommenderar vi varmt att ni läser på om RAJAs storkundsförmåner. Här får ni bland annat ta del av konkurrenskraftiga priser som baseras på er budget, snabba och kundanpassade leveranser samt en dedikerad kontaktperson som hjälper er att optimera paketeringsprocessen på bästa sätt. Ni är varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst om ni vill veta mer – ni når oss på telefonnummer 010-33 09 200 (öppet måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00 eller via mail på info@rajapack.se.

30 resultat
Sortera efter: Relevant