010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Fyllnadsmaterial till förpackningsmaskiner

Spara tid och lagerutrymme!

Att investera i en förpackningsmaskin för fyllnadsmaterial är både praktiskt och kostnadseffektivt för alla slags verksamheter. När åtgången av fyllnadsmaterial är stor krävs också stor lagerplats för lagring av materialet innan det ska användas. Med en högteknologisk förpackningsmaskin kan ni istället tillverka eget fyllnadsmaterial av papper efter behov vilket hjälper er att spara utrymme på lagret och samtidigt spara en ansenlig mängd tid under paketeringsprocessen. RAJA har ett stort utbud av kvalitativa och pålitliga förpackningsmaskiner för både små och stora behov, och i den här kategorin finner ni fyllnadsmaterial som är särskilt utformat för att passa förpackningsmaskinerna.

Geami WrapPak och PadPak-maskiner

Här hittar ni rullar av pappersfyllnad till våra maskiner Geami WrapPak, PadPak Senior och PadPak Junior. För Geami WrapPak erbjuder vi 100 % återvinningsbart och biologiskt nedbrytbart kraftpapper på 80 g/m² i antingen vit kulör eller med brun honeycomb-struktur. Ett annat alternativ till Geami WrapPak-maskinen är svart silkespapper på 22 g/m². Kraftpappret skyddar effektivt mot stötar och slag medan silkespappret lämpar sig bäst för repkänsliga produkter. För PadPak Senior-maskinen erbjuds papper i två eller tre skikt medan PadPak Junior-maskinen endast har två skikt. Båda varianterna har en robust kvalitet på 70 g/m² som härstammar från förnybara resurser, och pappret kan dessutom återvinnas på nytt efter användning.

Fyllnadsmaterial för FillPak och PadPak

Har ni investerat i någon av våra större FillPak- eller PadPak-maskiner? Då erbjuder vi passande pappersark med ett skikt samt olika kvaliteter och storlekar. PadPak Compact, WrapPak Protector och PadPak Guardian möjliggör även användning av pappersark med flera skikt och en mer robust kvalitet upp till hela 90 g/m². Samtliga varianter i vårt utbud är antingen tillverkade av förnybara resurser eller återvunnet material, och flera av dem är dessutom återvinningsbara.

RAJA - med fokus på miljön

Se gärna hela vårt utbud av miljövänliga produkter om ni är intresserade av att miljöoptimera fler delar av paketeringsprocessen – nästan hälften av RAJAs sortiment består av klimatsmarta alternativ! Vi säljer såklart även pappersfyllnad för manuellt bruk om ni inte har särskilt stor åtgång av fyllnadsmaterial i verksamheten. Här finner ni både kraftpapper och silkespapper som effektivt skyddar era produkter genom att fylla upp tomrummet i kartongen under transport.

Bedriver ni en verksamhet med stor åtgång av såväl fyllnadsmaterial som kartonger och förslutningsprodukter? Vill ni veta mer om våra storkundsförmåner? Då kan ni enkelt kontakta oss på 010-33 08 200. Våra emballagespecialister svarar på frågor och bistår med vägledning måndag–fredag mellan 08:00 och 17:00.

12 resultat
Sortera efter: Relevant