• 010 - 33 08 200 Öppettider 07:30-17:00
  • Stora volymer? Gratis offert
  • Trustpilot
  • Första beställningen? Fri leverans från 2000 kr
logo raja 010 - 33 08 200 Öppettider 07:30-17:00
0,00 kr Varukorgen är tom
Snabborder Ange art.nr

Rättsliga Informations

Allmänna villkor

Egendomsrätt

Denna katalog ersätter alla tidigare upplagor och är endast ämnad för kommersiellt bruk. All kopiering och utnyttjande av innehåll är förbjuden enligt lag eller avtal – ref. Copyright Act eller marknadsrätt. Noggranna insatser är gjorda för att säkerställa att priser, produktbeskrivningar och bilder är så korrekta som möjligt, men vi avsäger oss ansvaret för eventuella tryckfel.

100% nöjd kund-garanti - öppet köp, returer & reklamationer

Det är viktigt att du känner trygghet när du handlar hos Rajapack, därför har du alltid 30 dagars returrätt på vårt standardsortiment. Om du är missnöjd med en vara du mottagit, returnera den inom 30 dagar efter att du har mottagit varan och få pengarna tillbaka, en kreditnota eller en ny vara.

Vi accepterar endast obrutna förpackningar i retur. Är produkten använd eller förpackningen bruten kommer inte varan att ersättas. Bifoga följe- och retursedeln när du returnerar en vara till oss. Följe- och retursedeln följer med din leverans. Skulle du hat tappat bort din retur- eller följesedel, kontakta någon av våra emballagespecialister på 010-33 08 200 eller info@rajapack.se. Du kan också besöka rajapack.se/retur.html och hämta retursedlen själv. Vi krediterar er först när vi har fått varan i retur och kontrollerat varans skick.

En kundunik framtagen vara eller produkt som inte är standard kan inte avbeställas eller återlämnas när ordern har bekräftats.

Tillvägagångssätt för att göra en retur eller reklamation:

  1. 1) Fyll i retursedeln som du fick med leveransen (du hittar även den på rajapack.se/retur.html) och bifoga följesedeln

  2. 2) Använd returetiketten som du fick med leveransen. Returetiketten som vi skickar med i paketet är förbetald men en kostnad på 149 sek kommer att dras av vid registrering av din retur. Saknar du returetiketten kontakta någon av våra emballagespecialister på 010-33 08 200 eller info@rajapack.se.

  3. 3) Skicka varorna till oss, vi krediterar dig så fort varan är kontrollerad och godkänd

  4. 4) Vid reklamation kommer vi att kontakta dig.

Leveransvillkor

Lagerförda varor beställda innan klockan 12.00 skickas samma dag och levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Välj datum för leverans på vår hemsida eller Kontakta oss för att göra upp mellan vilka datum din beställning kan levereras.
Vid beställning över 2000:- erbjuder vi gratis frakt. Vid beställning under 2000:- debiteras kunden 150:- i fraktavgift. Om telefonavisering önskas debiteras 19 :- i avgift. Avgift för pall kan tillkomma med max 120:- /pall. Har du frågor om leverans till ditt område, ring oss på 010-33 08 200. Pallar eller större varor levereras till lastkaj, godsmottagning eller gatuplan (Se information om pall på din senaste orderbekräftelse).

Vi gör alltid vårt yttersta för att dina varor skall komma fram tryggt och säkert. Vid leverans skall godset kontrolleras. Synliga transportskador eller saknade kollin måste anmälas direkt till chaufför vid ankomst och till oss inom 48 timmar. Om skadan inte går att upptäcka vid mottagande kontakta oss inom 48 timmar. Alla transport skador bör fotograferas och skickas via email till info@rajapack.se.

Har du fått fel, defekt eller skadad vara under transport? Vi står vi för returen och skickar dina varor på nytt.

Leveransvillkor utanför Sverige

Vid leveranser utanför Sverige, var vänlig kontakt någon av våra emballagespecialister för kostnadsförslag.

Äganderätt

Produkterna blir Rajapack AB:s egendom tills dess att köparen erlagt full betalning. Tills dess att äganderätt övergått till köparen förbinder sig köparen att vårda produkten och inte utan skriftligt medgivande från Rajapack AB vidta ändringar i produkten, överlåta eller upplåta nyttjanderätt till produkten.

Garanti, service och reparationer

Vid behov av service eller reparation av vara skall kunden kontakta Rajapack. Frakt i samband med service och reparationer sker på köparens kostnad och risk. Produkter som inkommer utan att dessa villkor är uppfyllda kan ej accepteras utan kommer att återsändas till köparen utan åtgärd. Om inget fel konstateras av serviceverkstad, kan undersökningsavgift samt returfrakt komma att debiteras.

Reklamationsrätt gäller under köplagen. Detta ger rätt att få produkten reparerad vid produktionsfel eller annan brist hos produkten. Rajapack erbjuder 1 års garanti om inget annat anges. Garanti gäller ej vid normalt slitage eller egen förändring av funktion eller utseende.

Priser

Alla priser är angivna i SEK och exklusive moms.
Priserna i denna upplaga är giltiga till och med 2018-02-28. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser efter speciella marknadsförhållanden (T.ex. valutaförändringar, prisändring av råvaror etc.).

Informationsskydd

All information om ditt företag behandlas konfidentiellt och lämnas inte ut till tredje part utan ditt medgivande.
Denna information kommer endast att användas av Rajapack för att kontakta dig med information om produkter eller erbjudanden som sannolikt är av intresse för dig och ditt företag. Om du vill ändra den registrerade informationen, eller inte längre vara en del av vårt marknadsprogram; vänligen kontakta oss. OBS: Som en del av vårt pågående arbete med att säkerställa bästa kvalitet och service, kan några samtal övervakas för ändamål att utbilda våra säljare.

Betalningsvillkor

Om inget val anges skickar vi en faktura med posten. Vi har även möjlighet att skicka fakturor per e-post vid efterfrågan.
Våra betalningsvillkor är netto per 30 dagar.
På vår hemsida erbjuds även våra kunder att betala med kort (VISA eller Mastercard).

Våra betalningsvillkor är netto per 30 dagar vid fakturabetalning. Vid betalning efter förfallodagen, debiteras en lagstadgad avgift på 60 SEK samt dröjsmålsränta 12 procent.

Företagsinformation

Rajapack AB
FABRIKSGATAN 13
412 50 Göteborg
Västra Götalands län
Org nr: 556876-2651


TELEFON: 010-33 08 200