010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
rajaPrint

Stärk varumärket med skräddarsydda förpackningar

Sätt din prägel på lådor, packtejp, e-handelspåsar och mer - vi hjälper dig specialanpassa ditt emballage.

Tejp med personligt tryck

Packtejp med tryck är ett effektivt kommunikationsmedel som är lätt att använda på alla typer av förpackningar. Det låga priset gör tejp med logga och grafisk profil till ett av de mest effektiva sätten att öka synligheten för ditt varumärke. Ditt varumärke är synligt under resan från avsändare till mottagare, vilket gör det enkelt för dina kunder att känna igen paketet när det anländer. Välj packtejpens egenskaper, färg, design och mycket mer - allt är möjligt!

Skräddarsydda lådor med egna tryck och mått

Vill du göra ett intryck och stå ut ur mängden? Vi hjälper dig ta fram kundunika kartonger med tryck på utsidan eller insidan av lådan. Hittar du inte rätt dimensioner på lådor i vårt breda sortiment? Vi hjälper dig måttbeställa lådor så att dina kartonger passar perfekt för dina ändamål. Vi är med dig steg för steg från början till slut, så att dina lådor uppfyller alla dina önskemål.

Bärkassar med din logga

Pryd dina bärkassar med din logga, så att ditt varumärke stärks med varje bärkasse som går åt. Bärkassar av kraftpapper ger en naturlig look.
En vit bas ger ett mer avskalat och elegant utseende. Våra bärkassar håller hög kvalitet och är väldigt tåliga.

Specialanpassade påsar och slangar

Även plastpåsar, plastslangar och papperspåsar kan anpassas med eget tryck. Att ta fram kundunika påsar är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt varumärke samtidigt som du ger skydd åt dina produkter. Självklart kan du även välja att utgå från miljövänliga påsar av papper eller återvunnet material.

Kundunika e-handelspåsar och kuvert

Profilerat emballage i form av e-handelspåsar eller kuvert ger igenkänning samtidigt som det sprider ditt varumärke under hela transporten fram till kundens dörr. Du kan även välja att måttbeställa dina emballageprodukter. Vi hjälper dig steg för steg, enligt dina instruktioner.

Etiketter med din logga

Runda etiketter, hängetiketter, transportetiketter - välj färg, form, mått, och eventuellt budskap så hjälper vi dig skapa den perfekta etiketten för att höja ditt varumärke.

Emballage med personligt anpassat tryck och/eller egna mått. Profilera dina emballageprodukter: från packtejp och etiketter till lådor, kartonger och e-handelspåsar - bara fantasin sätter gränser. Sätt igång processen idag genom att ringa oss eller fylla i vårt formulär online och be om en offert. Vi står till ditt förfogande för att guida dig genom hela processen. Som nr 1 på emballage i Europa har vi den expertis och erfarenhet som behövs för att hjälpa dig ta fram kundunika emballageprodukter enligt dina önskemål.

Förpackningar är ett utmärkt medel för att marknadsföra ditt varumärke. Använder du emballage med eget tryck så kan du effektivt stärka ditt varumärke hela vägen från lagret till slutkundens dörr - och vidare. Riktigt bra förpackningsdesign kan även användas för att förhöja kundupplevelsen. Förpackningens utseende bidrar till produktens uppackningsupplevelse, även kallat unboxing, vilket ökar chanserna för en gott första intryck av produkten. Läs gärna mer i RAJA-bloggens inlägg om fenomenet unboxing på Youtube