• 010 - 33 08 200 Öppettider 07:30-17:00
  • Stora volymer? Gratis offert
  • Trustpilot
  • Första beställningen? Fri frakt från 1000 kr ex moms
logo raja 010 - 33 08 200 Öppettider 07:30-17:00
0,00 kr Varukorgen är tom
Snabborder Ange art.nr
  • Hem
  • /
Tejp med personligt tryck

Tejp med personligt tryck

Packtejp med tryck är ett effektivt kommunikationsmedel som är lätt att använda på alla typer av förpackningar. Det låga priset gör tejp med logga eller meddelande till ett av de mest effektiva sätten att öka synligheten för ditt varumärke. Ditt varumärke är synligt under resan från avsändare till mottagare, vilket gör det enkelt för dina kunder att känna igen paketet när det anländer. Välj din egen typ av tejp, logotyp, färg och mycket mer - Allt är möjligt!
Designa din egen tejp här

Skräddarsydda lådor

Personligt anpassade kartonger och lådor med specifika dimensioner och tryck. Skicka en förfrågan, våra specialister kommer att ta hand om allt från början till slut och kommer att genomföra projektet enligt dina instruktioner. Tryck din logotyp och meddelande på utsidan eller insidan av lådan. Förvandla dina produkter till marknadsföring: ökad synlighet av ditt varumärke och större kundnöjdhet!
Skicka förfrågan här!
Skräddarsydda lådor
Skräddarsydda bärkassar

Skräddarsydda bärkassar

Använd dina bärkassar för ökad synlighet av ditt varumärke och ge samtidigt en god kundupplevelse. RAJA erbjuder många olika bärkassar, från enkla och naturliga bruna papperspåsar till mer exklusiva tryck med fina färger samt din logga, allt efter dina behov.
Läs mer

Skräddarsydda påsar

Packa och skydda dina produkter samtidigt som du marknadsför ditt varumärkes genom att anpassa plastpåsar, papperspåsar och slangar. Raja erbjuder ett brett sortiment av plastpåsar (inklusive miljövänliga) för packning, lagring och skydd av alla typer av produkter.
Skicka förfrågan här!
Skräddarsydda påsar

Skräddarsydda kuvert och e-handelspåsar

Självhäftande kuvert och e-handelspåsar med personligt tryck samt anpassade efter din produkts mått, både små och skrymmande. Marknadsför och stärk ditt varumärke tack vare personligt tryck på kuvert och e-handelspåsar.
Skicka förfrågan här!
Skräddarsydda kuvert och e-handelspåsar

Skräddarsydda etiketter

Lägg till din logotyp och designa dina egna etiketter, fraktetiketter etc. Anpassa text, mått och färg på dina etiketter. Våra specialister kommer att ta hand om allt från början till slut, de kommer att genomföra projektet enligt dina instruktioner.
Skicka förfrågan här!
Skräddarsydda etiketter
Kontakta oss

Kontakta oss

På telefon

010-33 09 220
Måndag till fredag (07.30 - 17.00)

Emballage med personligt anpassat tryck. Välj bland hela emballagesortimentet med personligt tryck och specialanpassad: tejp, påsar, kartonger, lådor, kuvert, plastpåsar och etiketter. Be om offert från en av våra emballagespecialister!

Påsar med personligt tryck, personliga bärkassar, tejp med personligt tryck, specialanpassade lådor, etiketter med personligt tryck.

Hela vårt sortiment av produkter med personligt tryck uppfyller alla dina behov och hjälper till att marknadsföra ditt varumärke. Påsar med personligt tryck, tejp med personligt tryck, skräddarsydda lådor och kartonger och etiketter med personligt tryck.
Våra emballagespecialister står alltid till ditt förfogande för att guida dig genom processen att skapa en personligt anpassad tejp eller påse såväl som skräddarsydda lådor.