010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Förvaringslådor och backar

Vi har praktiska förvaringslådor och backar i olika utföranden.

Oavsett om ni letar efter större backar till lagret, förvaringslådor i wellpapp till kontoret eller något annat inom emballage och förpackningar erbjuder RAJA ett brett sortiment av kvalitativa och prisvärda produkter. Bra förvaring är viktigt för att verksamheten på ett företag ska flyta på och fungera så smidigt som möjligt. Det spelar ingen roll om det är ett lager för en e-handel, en verkstad, en industri eller ett kontor – alla arbetsplatser har behov av effektiva förvaringslösningar. På RAJA finns ett gediget utbud av olika typer av hållbara och slitstarka förvaringslådor och förvaringsbackar som passar bra både när ni har stor lagerkapacitet och för förvaring av mindre saker som olika kontorsmaterial, tillbehör och verktyg. Här finns praktiska förvaringslådor och backar i många olika utföranden.

Välj till exempel smarta stapelbara eurobackar tillverkade av plast. Backarna finns i olika storlekar med utstansade eller integrerade handtag. Backarna kan staplas på höjden och är anpassade efter EUR-pallar. Många väljer också RAJAs plocklådor av papp i olika storlekar. Lådor och kartonger med lägre framsida än baksida gör det enkelt att komma åt innehållet och ger en bra översikt över innehållet. Söker ni efter smarta förvaringslösningar till kontoret kan vi rekommendera vår arkivlåda som är anpassad för ringpärmar.

Investera i en flexibel och stadig lagerhylla

Vi vill gärna också tipsa om vår stabila lagerhylla Prospace. Hyllan finns i olika bredder och kan enkelt kompletteras med påbyggnadssektioner och smarta magnetiska etiketter för enkel märkning.

Behöver du hjälp? Våra erfarna och kunniga emballagespecialister hjälper gärna till om ni behöver hjälp med att ta fram smarta förvaringslösningar. Vi identifierar era behov och hittar den bästa lösningen för er och ert företag. Ni får en personlig service av en erfaren och kompetent säljare som hjälper till med vägledning och professionell rådgivning av våra produkter, priser, leveranser och mycket mer. Ni når oss på telefonnummer 010-33 08 200 och vi har öppet måndagar till fredagar mellan kl 08:00 och 17:00. Har ni stor förbrukning av emballage och förpackningar finns även möjligheten att utnyttja våra storkundsförmåner där vi erbjuder bra volymrabatter vid större beställningar.

RAJA - med miljön i fokus

På RAJA arbetar vi efter högt ställda kvalitets- och miljömål. För oss är det viktigt att våra kunder blir riktigt nöjda med både produkterna och servicen men vi arbetar också aktivt för att minska vår påverkan på miljön. Vårt mål är att köpa så närproducerade produkter som möjligt och på så sätt minska farliga utsläpp och erbjuda våra kunder många miljövänliga alternativ att välja mellan. Alla miljövänliga produkter är certifierade med en ekosymbol på hemsida för att underlätta för våra kunder att göra smarta val och vi strävar hela tiden efter att utöka vårt utbud av miljövänliga produkter.

10 resultat
Sortera efter: Relevant