010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Lådor för farligt gods

Lådor för transport av farligt gods.

Arbetar ert företag med farligt gods? Då kan ni hitta era emballage hos oss. Hos RAJA finns UN-godkända lådor för både farliga fasta och flytande ämnen. Att lådorna är UN-godkända innebär att de uppfyller FN:s krav för emballagegrupperna I, II och III. Det betyder att emballagen följer FN:s riktlinjer för transport och export av kemikalier och annat farligt gods.

Lådor som ska transportera farligt gods måste vara robusta, tåliga och motståndskraftiga för att leveransen ska vara säker. Våra lådor är testade och godkända för explosiva, självantändande, radioaktiva och smittsamma ämnen. Det går också bra att transportera giftiga gaser och brandfarliga vätskor i dem. I vårt sortiment av emballage för farligt gods har vi wellådor. Dessa finns i flera storlekar och alla våra emballage för farligt gods är återvinningsbara.

Vid frakt av farligt gods är det viktigt att alla steg följs så att produkterna kan levereras säkert. Först måste produkten förpackas i en plastpåse av 50, 80, 150 eller 200 my, beroende på produkttyp. Sedan bör vermikulite användas som utfyllnad då det fungerar som absorberingsmaterial vid eventuella läckor. Utöver det ska en farligt gods-etikett klistras på utsidan av kartongen för att informera omgivningen om lådans innehåll. Vi rekommenderar glasfibertejp för en säker förslutning och PP-packband för en stabil fixering. Allt ni behöver för en säker leverans kan ni hitta hos oss på RAJA.

Hos oss lönar det sig alltid att handla mycket. Våra nya kunder får fri frakt på första orden när beställningen överstiger 1000 kronor. På andra ordern får ni 10 procent rabatt. Vi erbjuder alltid kvantitetsrabatt och vid beställning av våra lådor för farligt gods kan ni få upp till 15 procent rabatt. Vid större beställningar skickar vi en offert inom 24 timmar och levererar emballagen inom 24 till 48 timmar.

Rajapack AB är en del av RAJA Group som är Europas största emballagedistributör. Vårt mål är att erbjuda våra kunder emballage av högsta kvalitet till bra priser. Vi vill göra processen att hitta rätt låda enkel så att ni kan fokusera på er verksamhet istället för att krångla med förpackningar. Leverans är en viktig del av köpupplevelsen och det ställer krav på att produkterna kommer fram i det förväntade skicket. Med vår expertis och våra kvalitetssäkra emballage kan ni känna er trygga. För oss står miljön i fokus och vi arbetar för en hållbar handel där vi kan göra affärer utan att det är på bekostnad av planeten. Vi tror på cirkulär konsumtion och vill göra det enkelt för våra kunder att göra hållbara val och samtidigt handla för konkurrenskraftiga priser.

2 resultat
Sortera efter: Relevant