010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Bandmaskiner & Bandningsverktyg

Bandmaskiner & Bandningsverktyg för packband

Effektivisera er bandning och förslutning med hjälp av RAJAs bandningsmaskiner och packbandsverktyg. För er som bandar mycket har vi maskinerna som gör paketeringen snabb och okomplicerad. För mindre bruk har vi också handverktyg som underlättar manuell bandning. Osäker på vilken lösning som passar bäst utifrån era förutsättningar och prioriteringar? Nå ut till våra emballagespecialister på 010-33 08 200 så hjälper vi er.

För stora varor och gods är bandning en populär förslutningsmetod. Metoden innebär att gods förankras på en pall med hjälp av packband av stål eller plast som viras runt emballaget, dras åt och försluts. Bandning kan även användas för att garantera en riktigt tät förslutning av kartonger eller andra förpackningar. Bandning ger pallgodset stabilitet och kartongerna en säker och effektiv förslutning. RAJAs bandningsmaskiner och verktyg kommer att göra enorm skillnad när ni ska banda produkter eller gods.

Vi erbjuder både små och stora varianter av bandningsmaskiner, som effektivt och enkelt ger en tät förslutning på era paket eller pallar. Förutom golvstående, större bandningsmaskiner kan ni även hitta mindre, batteridrivna varianter. Våra olika maskiner för bandning är av högsta kvalitet, och lämpar sig för både tyngre och enklare bandningsuppgifter.

Om ni söker lämpliga produkter för manuell bandning har vi givetvis också flera valmöjligheter. Hos oss kan ni hitta de mest nödvändiga verktygen för sträckning och förslutning av packband. Vi erbjuder kombinationsverktyg, som både sträcker och försluter bandet runt ert paket eller pall. Ni kan även välja en dragkrok som är lämpad för PP-band, med en integrerad kniv som skapar möjlighet att både banda och klippa samtidigt.

Hos RAJA kan ni hitta PP-band, VG-band och enkelspolat eller bredspolat stålband med många fördelaktiga egenskaper – exempelvis styrka och tålighet mot temperaturvariationer. Ett lämpligt tillval till våra olika sorters packband är våra smidiga bandavrullare, som kommer ge er en smidig förvaring av packbandet såväl som större kontroll över appliceringen.

Driver ni ett företag där paket packas, försluts och skickas iväg dagligen? Då har ni kommit rätt! Hos RAJA kan ni hitta smarta och praktiska lösningar för att göra er packningsprocess så enkel som möjlig. Vi erbjuder ett brett sortiment av prisvärda och miljövänliga valmöjligheter. Oavsett om ni söker kartonger, pallar, packtejp, packband eller andra typer av emballageprodukter står vi till tjänst med emballagelösningar i toppklass.

16 resultat
Sortera efter: Relevant