• 010 - 33 08 200 Öppettider 07:30-17:00
  • Stora volymer? Gratis offert
  • Trustpilot
  • Första beställningen? Fri frakt från 1000 kr ex moms
logo raja 010 - 33 08 200 Öppettider 07:30-17:00
0,00 kr Varukorgen är tom
Snabborder Ange art.nr

Bandavrullare

(4 produkter)

Ha kontroll över packbandet med hjälp av bandavrullare. För smidigare och snabbare förslutning.

Bandavrullare gör det enklare för er att hantera och applicera packband. Förvara er packbandsrulle så att ni alltid är redo för nästa bandning. Många av våra bandavrullare är försedda med hjul på ena sidan så att packbandet enkelt rullas mellan olika bandningar. Dessutom finns det ett mindre fack, perfekt för förvaring av smågrejer som plomber eller packbandsverktyg.

Vilken bandavrullare ska ni välja? Det beror på vilken typ av packband ni använder. Välj mellan PP-band, VG-band, PET-band och stålband. Alla packband har olika egenskaper och olika användningsområden. PP-band är ett flexibelt packband för lätta paket. VG-band passar väldigt bra om det ni försluter är ömtåligt. Stålband passar riktigt tunga pallar, och PET-band är ett miljövänligt alternativ till stålband som också är lite lättare.

RAJA har gott om tillbehör till packband i sortimentet. Förutom våra praktiska bandavrullare erbjuder vi även verktyg för manuell bandning, som förenklar er manuella process och gör den mer effektiv. Har ni väldigt stora bandningsbehov kan det vara värt att investera i en bandningsmaskin. Genom automatisk bandning kan ni öka takten på bandningen och därmed banda fler paket om dagen.

Läs mer

Rajaprint
4 produkter Återställ filter
Lista Rutnät
Bandavrullare för enkelspolat stålband
1 artikel
2.065,00 kr exkl. moms
Bandavrullare för VG-band
1 artikel
685,00 kr exkl. moms
Bandavrullare för bredspolat stålband eller PET-band
2 artiklar
3.560,00 kr exkl. moms
Bandavrullare för PP-band
1 artikel
1.720,00 kr exkl. moms