010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Bandavrullare

Ha kontroll över packbandet med hjälp av bandavrullare. För smidigare och snabbare förslutning.

Bandavrullare gör det enklare för er att hantera och applicera packband. Förvara er packbandsrulle så att ni alltid är redo för nästa bandning. Många av våra bandavrullare är försedda med hjul på ena sidan så att packbandet enkelt rullas mellan olika bandningar. Dessutom finns det ett mindre fack, perfekt för förvaring av smågrejer som plomber eller packbandsverktyg.

Vilken bandavrullare ska ni välja? Det beror på vilken typ av packband ni använder. Välj mellan PP-band, VG-band, PET-band och stålband. Alla packband har olika egenskaper och olika användningsområden. PP-band är ett flexibelt packband för lätta paket. VG-band passar väldigt bra om det ni försluter är ömtåligt. Stålband passar riktigt tunga pallar, och PET-band är ett miljövänligt alternativ till stålband som också är lite lättare.

RAJA har gott om tillbehör till packband i sortimentet. Förutom våra praktiska bandavrullare erbjuder vi även verktyg för manuell bandning, som förenklar er manuella process och gör den mer effektiv. Har ni väldigt stora bandningsbehov kan det vara värt att investera i en bandningsmaskin. Genom automatisk bandning kan ni öka takten på bandningen och därmed banda fler paket om dagen.

RAJA tillhör RAJA Group som är ledande emballagespecialister i Europa. Vi brinner för att bidra till effektivisering och ökad lönsamhet i våra kunders verksamheter. Vi hjälper till med att ta fram anpassade och hållbara emballage för alla ändamål. Hos oss kan ni välja bland över 3000 olika produkter, och ni garanteras en leverans inom 48 timmar. Om ni har några funderingar eller frågor om er leverans eller våra produkter är ni varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst. Hos oss arbetar engagerade emballagespecialister som hjälper er med råd och vägledning. Ni kan nå oss på 010-33 08 200 (öppet mån–fre kl 08:00–17:00).

4 resultat
Sortera efter: Relevant