010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Pappersskydd

Förpackningsskydd av papper som fyller ut ditt emballage och skyddar dina produkter.

Fyllnadsmaterial av papper som skyddar dina produkter mot stötar, repor och smuts. Papper skyddar mot störtar vid hårda smällar och skador på dina produkter under hård behandling. Vi erbjuder tunt och grovt förpackningsmaterial av papper som skyddar både mindre och större varor under transport. Fyllnadsmaterial av papper ger era paket en trygg transport hela vägen fram till mottagaren och skyddar innehållet från fallskador, stötar och slag.

Från silkespapper till enwell på rulle

Våra olika silkespapper har en tjocklek mellan 18–22 g/m² vilket passar särskilt bra för ömtåliga och repkänsliga produkter. Vi erbjuder neutrala färger som brunt och vitt, men också färgglada silkespapper i många olika kulörer. RAJAs färdiga ark med silkespapper möjliggör en tidseffektiv och stilfull inslagning av ömtåliga produkter i fysiska butiker. Papperet passar även utmärkt som fyllnadsmaterial för verksamheter inom e-handeln.

Om ni istället är i behov av kraftigare pappersskydd rekommenderar vi att ni tar en titt på våra olika kraftpapper på rulle eller i ark. Kraftpapper passar utmärkt för att slå in paket men också som fyllnadsmaterial för produkter av olika storlekar. Vårt kraftpapper erbjuds i en mängd olika tjocklekar mellan 40 och 100 g/m² för att vi garanterat ska kunna tillgodose alla behov. De flesta kraftpapper i vårt sortiment är oblekta och rena men vi erbjuder givetvis också en blekt, vit variant av kraftpapper. Ett ännu grövre alternativ är vår wellpapp på rulle som lämpar sig utmärkt för att emballera och skydda produkter under transport. Vår enkelwell är 2,5 millimeter tjock och ger ett säkert skydd för alla slags produkter.

För butiker, nystartade företag och små lager erbjuder vi också kraftpapper i en smidig dispenserförpackning som effektiviserar användningen ytterligare. Geami WrapPak® EX MINI kommer med både stötdämpande kraftpapper och tunt silkespapper för att ge er en enkel och säker inslagning av ömtåliga eller repkänsliga produkter. Makulatur är i sin tur en annan variant av tunnare pappersskydd som framställts av återvunnet tidningspapper, perfekt för att t ex skydda ömtåliga produkter vid flyttning. Behöver ni fylla på med emballage inför flytt kan vi även rekommendera flyttkartonger, sopsäckar och magasinkärror.

Större åtgång av förpackningsmaterial?

Har ni stor åtgång av pappersskydd i verksamheten? Kolla gärna in vårt utbud av maskiner för pappersskydd som hjälper er effektivisera er packprocess. Beroende på hur stort behov ni har kan ni välja bland både mindre och större maskiner som producerar högkvalitativt fyllnadsmaterial direkt på plats.

Välj klimatsmart emballage

RAJA har även ett brett utbud av bubbelplast som är ett pålitligt skyddsmaterial för alla typer av produkter – det är dock viktigt att komma ihåg att papper generellt sett är snällare mot miljön. Om ni är intresserade av klimatsmarta emballagealternativ är det en god idé att kolla in hela vårt miljövänliga utbud. I dagens läge är allt fler kunder miljömedvetna och handlar gärna med detta i åtanke, vilket gör det mer aktuellt än någonsin för företagare att göra klimatsmarta val. Genom att välja pappersskydd som fyllnadsmaterial istället för plast gör ni även miljön en tjänst – allt skyddsmaterial av papper från RAJA består av delvis eller helt återvunnet material som dessutom kan återvinnas på nytt efter användning.

16 resultat
Sortera efter: Relevant