010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Plastfolie

Vi erbjuder ett stort sortiment av folier som ger ett optimalt skydd mot smuts och fukt under transport.

plastfolie på rulle i olika storlekar, och toppark som passar perfekt på pallar. Plastfolie på rulle är en smidig lösning om ni behöver plasta in stora eller otympliga objekt som till exempel möbler, mattor eller maskiner. Det är en stark film som skyddar mot exempelvis fukt och smuts och den lämpar sig väl för att skydda objekt med vassa kanter.

Toppark skyddar ovansidan av pallen under transport eller förvaring. Efter inpackning med hjälp av ett toppark och sträckfilm är pallen skyddad mot regn och fukt. Vi säljer toppark med eller utan perforering, eller i block. Med vår variant som är utrustad med perforering kan ni få en enkel och smidig avrivning av folien. Denna variant erbjuds i både transparent och svart utformning, vilket ger er möjlighet att välja om ni vill kunna färgkoda era pallar eller inte.

Om ni brukar använda pallar för att transportera gods i er verksamhet erbjuder vi en mängd andra produkter som ger godset förstklassig säkerhet. RAJA står exempelvis till tjänst med högkvalitativa pallmellanlägg som både stabiliserar, separerar och skyddar godset på pallarna. I vårt sortiment kan ni också hitta pallskydd som fungerar som ett lock eller botten och ger godset en slittålighet mot både tryckskador och fukt, de monteras enkelt med hjälp av självlåsande flikar. Dessa pallskydd är tillverkade av tåligt enwell i 70 % återvunnet material. Se gärna hela vårt sortiment av palltillbehör.

Vi på RAJA har en gedigen erfarenhet av att framställa anpassade emballage som lever upp till våra kunders specifika krav och behov. Vi arbetar dessutom med ett ständigt miljötänk och därför har vi ett stort utbud av emballageprodukter som är återvinningsbara. För miljöns skull levererar vi också våra produkter tätt packade för att ta upp så lite utrymme som möjligt under transporten. För oss är kundrelationerna en viktig prioritet och därför är vår kundtjänst alltid redo att besvara frågor eller ge vägledning om ni har några funderingar. Ni kan nå våra emballagespecialister på telefonnummer 010-33 08 200. Vår kundtjänst har öppet måndag till fredag mellan 08:00 och 17:00.

5 resultat
Sortera efter: Relevant