Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Pallmellanlägg

RAJA har pallmellanlägg av hög kvalitet som skyddar och stabiliserar.

Pallmellanlägg är idealiska för att separera, skydda och stabilisera pallgods. De kan också användas för att skydda pallen från packbanden. Genom att stabilisera de olika skikten blir pallen homogen och balanserad, och risken att olyckor sker blir mindre. Pallmellanlägg ger en bra viktfördelning och kan också användas som extra förstärkning i toppen eller botten av pallen.

Är era produkter extra tunga? Då har vi pallmellanlägg av well med honeycomb-struktur som passar extra bra. Är ni noga med att produkterna absolut inte ska förflytta sig under transport eller godshantering? Då rekommenderar vi er att välja antislipbehandlade pallmellanlägg.

Att kunna packa sina pallar på ett snabbt, smidigt och framförallt säkert sätt är till fördel för verksamhetens lönsamhet. Tiden som läggs vid varje moment av palleteringen är värdefull och i verksamheter där detta arbete utgör en ansenlig del av arbetsbördan kan man nå goda resultat med rätt produkter och metoder. RAJA är experter på emballage och erbjuder lösningar som kan bidra med positiva effekter i er verksamhet.

RAJAs emballagespecialister kan ta fram specifika lösningar för just er verksamhet. Ring till oss på 010-333 08 200 och berätta om er verksamhet och dess processer så kommer vi med förslag på produkter som kan öka effektiviteten. Våra öppettider är måndag till fredag, från 08:00 till 17.00.

4 resultat
Sortera efter: Relevant