010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Emballage för flaskor

Emballage och presentförpackningar till vin- och ölflaskor. RAJA har allt du behöver för transport och fin presentation av flaskor.

Behöver ni robusta lådor eller eleganta presentförpackningar för vin- eller ölflaskor? Då har vi produkterna för er. Vi har allt ni behöver för en säker transport och stilfull presentation av era flaskor. Läs gärna RAJA-bloggen för vägledning hur ni hittar rätt emballage för era flaskor: Flaskemballage: skicka tryggt och presentförpacka snyggt!

Säljer ni hantverksöl eller kanske fina vinflaskor? Då vet ni redan att glasflaskor är extra ömtåliga i frakt, något ni behöver ta hänsyn till vid val av emballage. RAJAs sortiment av vinemballage inkluderar flera olika varianter av lådor som alla är särskilt framtagna för att ge ett fullgott skydd till vinflaskor under transport, så att era flaskor anländer hos er slutkund i gott skick. Våra emballage för ölflaskor håller samma goda kvalitet och passar alla flaskor i storleken 33-50 cl. Om ni i stället använder standardlådor utan inneremballage för att transportera era flaskor så rekommenderar vi er att skydda varje enskild flaska (eller glasburk) med ett elastiskt flaskskydd.

Presentation är en viktig del av köpupplevelsen och att produkterna presenteras snyggt kan höja känslan av elegans. Kolla in RAJAs utbud av presentförpackningar för flaskor, som inkluderar såväl praktiska och snygga lådor som glansiga bärkassar. Om ni har något annat som behöver presenteras på ett snyggt sätt kan ni med fördel utforska RAJAs fullständiga sortiment av presentförpackningar.

Hitta allt emballage ni behöver hos RAJA

RAJA Sverige är en del av RAJA Group som är ledande distributör av emballage i Europa. Vårt mål är att erbjuda våra kunder högkvalitativt emballage till konkurrenskraftiga priser. Vi vill erbjuda de smidigaste lösningarna för era behov så att ni kan fokusera på er verksamhet istället för att lägga tid på att krångla med förpackningar. Vår uppgift är att se till att ni får tillgång till de bästa emballagen, så att ni kan känna er trygga med att era produkter levereras på ett säkert sätt. Vi har ett sortiment på över 3000 artiklar för att garantera att vi kan tillhandahålla emballage för alla behov.

Behöver ni hjälp? Inga problem. Våra emballagespecialister bistår gärna med råd och vägledning kring emballage. Vi finns tillgängliga på måndagar till fredagar mellan 08:00-17:00 på telefonnummer 010-33 08 200.

Ni som handlar i stora volymer kan gynnas av våra storkundsförmåner. När ni köper emballage för öl- och vinflaskor kan ni spara upp till 20 procent på er order. Våra nya kunder får dessutom fri frakt på första beställningen som överstiger 1000 kronor och sedan 10 procent rabatt på andra köpet. Vid större ordrar får ni en gratis offert inom 24 timmar och därefter levererar vi alltid era beställningar inom 24 till 48 timmar.

14 resultat
Sortera efter: Relevant