010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Här hittar du hela RAJAs sortiment inom miljövänligt emballage. Vi sätter alltid miljön i fokus och strävar efter att det ska vara lätt att välja rätt. För varje emballagebehov ni upplever som företag ska det finnas ett miljövänligt alternativ, som om möjligt är 100% återvinningsbart och tillverkat av återvunnet material. Lästips: kolla gärna in denna artikel på RAJA-bloggen: Miljövänliga alternativ till populära emballageprodukter. Som ett resultat av vårt kontinuerliga miljöarbete är nästan 47% av vårt sortiment på över 3000 lagerförda produkter miljövänliga - och andelen blir bara större.


Tänker ni på miljön vid val av emballage? Gör ni det så kommer ni märka att ni ligger steget före era konkurrenter. Idag är det i det närmaste en nödvändighet att anpassa alla delar av sin verksamhet för att minska sina CO²-utsläpp. Behöver ni tips och rådgivning kring att välja grönt? Inga problem - kontakta våra emballagespecialister via telefonnummer 010 - 33 08 200 så hjälper de er utifrån era förutsättningar och prioriteringar.


Rajapack AB i Sverige är en del av RAJA Group, Europas största emballageleverantör som finns representerad i 19 olika europeiska länder. Vi väljer alltid närproducerat när det är möjligt - hela 95% av RAJAs leverantörer och partners är europeiska. Vi arbetar också på att reducera vår pappersåtgång genom att skicka färre fysiska produktkataloger till våra kunder och i stället hänvisa till vår interaktiva produktkatalog online. RAJA-gruppen har sedan 2015 dessutom stöttat åtgärdsprogrammet Kvinnor och miljö genom att 10 kr doneras vid varje köp av utvalda miljövänliga emballageprodukter.