010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Presentförpackningar för flaskor

RAJA har ett brett sortiment av presentförpackningar för vinflaskor.

Här hittar ni RAJAs sortiment av presentförpackningar för vinflaskor. För en naturlig look, välj våra presentförpackningar av brun, vågformad minipapp. Förpackningarna finns i tre varianter - för en, två eller tre flaskor, och de är försedda med små fönster för att ge en sneak peek på vad som gömmer sig inuti. Önskas färg så erbjuder vi även samma presentförpackning i svart eller röd färg. Alla varianter av denna modell, förutom den bruna förpackningen för en vinflaska, är försedda med ett smidigt handtag som underlättar hantering.

Den presentförpackning som ger den mest exklusiva looken är vår svarta, laminerade presentförpackning med ödleskinnseffekt. Den finns i två storlekar, med plats för en vinflaska eller magnumflaska. Slutligen har vi lackade bärkassar i glansigt material som är perfekt för festliga sammanhang, med plats för en vinflaska i standardstorlek.

Fler produkter inom present och emballage

Kolla gärna in hela vårt utbud av butiksemballage och presentförpackning, för fler relaterade produkter. Är ni i stället ute efter emballage för säker transport av era ömtåliga flaskor? Kolla då in vår avdelning för flaskemballage. Tips: läs gärna blogginlägget: Guide till emballage för öl- och vinflaskor

Om ni känner er osäkra på vilken typ av emballage som passar bäst för er verksamhet, eller hur RAJA kan effektivisera processerna hos just er, är ni varmt välkomna att kontakta våra emballagespecialister på telefonnummer 010-33 08 200. Vi hjälper er att ta fram en anpassad och kostnadseffektiv lösning utifrån era behov och önskemål.

5 resultat
Sortera efter: Relevant