Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Lager och förvaring

Raja har allt man behöver för lager, skydd och varuhantering.

RAJA tillhandahåller allt ni behöver för en smidig gods- och lagerhantering. I den här kategorin finner ni allt från packbord till lagerhyllor och andra viktiga tillbehör som bidrar till en effektiv lagermiljö. Är ni osäkra på vilka produkter som passar bäst för just er verksamhet? Då är ni varmt välkomna att kontakta våra emballagespecialister på 010-33 08 200. Ni når oss måndag–fredag mellan 08:00 och 17:00.

Utrusta lagret rätt

Bland vår utrustning för godshantering hittar ni pallyftare, flakvagnar, hyllvagnar, trallvagnar, lyftvagnar och magasinkärror. Våra olika pallyftare har en kapacitet för 2000 respektive 2500 kilo medan våra flakvagnar tål från 10 kilo och upp till 500 kilo. RAJA tillhandahåller även en mobil och lättmanövrerad lyftvagn som låter er lyfta tunga laster på ett säkert och enkelt sätt. Vi erbjuder helt enkelt solida hjälpmedel för både små och stora verksamheter som är på jakt efter högkvalitativ och stark utrustning för lagret. En hyllvagn är i sin tur en praktisk lösning för att förflytta mindre varor, verktyg eller andra hjälpmedel på lagret och vi erbjuder en variant med fyra kvalitativa TPE-hjul och lastplan av trä. Tack vare den robusta stålkonstruktionen kan varje hyllplan bära ungefär 80 kilo. Ett annat bra alternativ är att investera i en av RAJAs högkvalitativa flakvagnar. Här finner ni både kompakta och hopfällbara flakvagnar samt mer robusta varianter som tål upp till 500 kilo.

Förvaringslösningar för alla behov

Ett välutrustat och välorganiserat utrymme för packning är A och O om ni satsar på att optimera paketeringsprocessen i er verksamhet. Vårt utbud av packbord och rullställ innehåller produkter som är högst nödvändiga för ert lager. Här finner ni kompletta packbord men också bord- eller golvdispensers för kraftpapper samt skum- och bubbelfolie. Vår avdelning av produkter för lagerhyllor och märkning innehåller i sin tur hyllor och olika slags etiketter och tejp som hjälper er att organisera varorna ni handskas med. Vi erbjuder såklart även förvaringslådor och förvaringsbackar i flera olika utföranden samt allt annat ni behöver för en optimal lagerhantering – till exempel arbetshandskar, arbetsknivar, stegar och mycket mer.

Stor åtgång av emballage? Investera i en förpackningsmaskin

Ett lämpligt tillval för de verksamheter som önskar att effektivisera sin paketeringsprocess är en förpackningsmaskin. RAJA har en hel kategori av högteknologiska förpackningsmaskiner som låter er tillverka eget fyllnadsmaterial på plats, säkra pallar med sträckfilm eller försluta kartonger med packband. Om ni regelbundet paketerar större mängder försändelser i ert företag är det också en god idé att titta närmare på RAJAs storkundsförmåner. Alla storkunder hos RAJA får ta del av fördelaktiga volymrabatter samt kundanpassade leveranser och priser. Ni tilldelas även en egen kontaktperson från vår grupp av kunniga emballagespecialister som hjälper er att optimera emballagelösningarna i företaget. Vill ni veta mer om våra storkundsförmåner? Tveka i så fall inte att kontakta oss på 010-33 09 200.

79 produkter

WAREHOUSE