010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Dispensrar för fyllnadsmaterial

Stativ för bubbel- och skumfolie samt kraftpapper. Allt för att effektivisera packetering.

Fyller ni ut tomrummet i era lådor och kartonger med kraftpapper eller bubbelfolie? Vi erbjuder rullställ för fyllnadsmaterial av olika slag. Oavsett om ni söker efter ett rullställ för skum- eller bubbelfolie, eller bordsstativ eller golvdispenser för kraftpapper kan ni vara säkra på att hitta en passande modell hos oss.

Dispensrar för olika typer av fyllnadsmaterial

En stor fördel med att nyttja kraftpapper som fyllnadsmaterial är miljöaspekten – papper är snällare mot miljön än exempelvis plast. Kraftpapper är dessutom oerhört stöttåligt och lämpar sig perfekt för att fylla ut tomrum i kartonger och på så vis skydda produkter från stötar och slag under transport. Vi erbjuder bordstående rullställ för kraftpapper och golvstående dispensrar för kraftpapper, i olika storlekar. Med en dispenser för fyllnadsmaterial blir det betydligt lättare att dra av materialet från rullen och dessutom kapa av det i en passande längd. Det här är alltså ett mycket lämpligt val för verksamheter med stor åtgång av fyllnadsmaterial.

Om ni hellre använder bubbel- eller skumfolie som fyllnadsmaterial tillhandahåller vi också ett lämpligt, golvstående stativ. Både skumfolie och bubbelfolie bidrar med ett säkert stötskydd under såväl lagring som transport, och på RAJA finner ni en mängd olika modeller med varierande tjocklek, bubbelstorlek och mått. Vår golvstående dispenser för bubbel- och skumfolie har ett integrerat skäraggregat som gör det enkelt att kapa av materialet i en passande storlek för varje försändelse.

Vi erbjuder även dispensrar för presentpapper och presentsnören vilket passar utmärkt för butiker eller e-handelsföretag som slår in många presenter.

Hitta allt till lagret hos RAJA

Bedriver ni en verksamhet med regelbunden transport av varor i paket, påsar eller kartonger? Då är högkvalitativa emballageprodukter ett måste. Förutom att ni behöver investera i bra förpackningar, pålitliga förslutningsprodukter och stöttåligt fyllnadsmaterial är det även viktigt att utrusta lagret med lämpliga hjälpmedel. Med rätt möbler och tillbehör kan ni enkelt ordna en idealisk miljö för paketering av varor, och på så vis skapa en paketeringsprocess som är så smidig och effektiv som möjligt. En effektiv paketeringsprocess kan i sin tur bidra till ökad lönsamhet för verksamheten på sikt. På RAJA finner ni allt ni behöver för att få lagerhanteringen att rulla på utan störningsmoment som drar ut på tiden. Utöver rullställ till fyllnadsmaterial har vi i sortimentet flera alternativ för packbord, lagerutrustning som pallyftare och förvaringslösningar som lagerhyllor.

RAJA är ledande i Europa när det kommer till att ta fram emballagelösningar som garanterar en säkert transport hela vägen från punkt A till B. Vårt breda sortiment innehåller mer än 3000 varor som tillgodoser behov hos butiker, e-handelsföretag och andra verksamheter som är i behov av emballageprodukter. Genom att investera i högkvalitativa emballageprodukter skyddas era produkter från yttre påfrestningar som smuts, fukt, stötar och slag under såväl transport som lagring. Önskar ni råd och vägledning i ert köp? Då är ni varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer 010-33 08 200. Vi har öppet måndag–fredag mellan 08:00 och 17:00.

6 resultat
Sortera efter: Relevant