010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Etikettskrivare

Smidig lösning!

Förpackningen, fyllnadsmaterialet och förslutningsprodukten är tre viktiga beståndsdelar för en säker transport. Det finns dock en fjärde detalj som är minst lika viktig – märkningen av paketet. Om försändelsen ska kunna ta sig fram hela vägen till slutdestinationen är det viktigt att märka upp kartongen tydligt, och för det erbjuder RAJA en mängd praktiska transportetiketter som är kompatibla med den kraftfulla etikettskrivaren Zebra. Vår etikettskrivare levererar hög prestanda och en utskriftshastighet på 152 millimeter per sekund vilket innebär att ni kan skriva ut upp till 1000 etiketter på en dag. Zebra lämpar sig alltså utmärkt för e-handelsföretag och andra verksamheter som behöver kunna märka upp fraktsedlar till olika slags försändelser på löpande band.

Etikettskrivaren Zebra erbjuder förutom en snabb utskriftshastighet även en upplösning på 203 dpi. Skrivaren har dessutom en minneskapacitet för era utskrifter på 512 MB. Zebra är enkel att installera och fylla på med etiketter, och den är utrustad med fem tydliga statusikoner som ökar användarvänligheten ytterligare. En etikettskrivare har dock flera andra användningsområden än att bara skriva ut just fraktsedlar – skrivaren kan till exempel användas för prismärkning av produkter i butiker eller för att organisera och strukturera upp i verksamheten genom att märka upp kontorslådor.

RAJA erbjuder en mängd olika transportetiketter som är kompatibla med etikettskrivaren Zebra. Skrivaren har kapacitet att skriva ut etiketter med en maximal bredd på 108 millimeter vilket innebär att våra fanfold-etiketter samt transportetiketter på rulle lämpar sig utmärkt. Fanfold-etiketterna går att hitta i fyra olika storlekar med ett mått mellan 102 x 192 och 107 x 251 millimeter som alla är kompatibla med vår etikettskrivare. RAJAs transportetiketter på rulle erbjuds i sin tur med en kärndiameter på 25, 40 eller 76 millimeter. De flesta av etiketterna på rulle är också kompatibla med Zebra – se gärna specifikationerna för att vara 100 % säker. När ni är färdiga med utskriften behöver ni bara dra loss de självhäftande etiketterna från arket och sätta fast dem på förpackningen som ska skickas iväg.

Andra förpackningsmaskiner för er verksamhet

Förutom etikettskrivare erbjuder vi även flera andra maskiner som kan hjälpa er att effektivisera paketeringsprocessen i er verksamhet. Ta gärna en närmare titt i vår kategori av förpackningsmaskiner och hitta rätt maskin för just era behov. Här finner till exempel maskiner för tillverkning av eget fyllnadsmaterial i en mängd olika utföranden. Med rätt maskiner och tillbehör kan ni öka produktiviteten när ni paketerar era försändelser vilket på sikt kan bidra till ökad lönsamhet för verksamheten. Behöver ni vägledning innan ni lägger er beställning? På RAJA arbetar skickliga emballagespecialister som alltid är redo att bistå med råd. Ni är varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst om ni har några frågor eller funderingar – ni når oss på telefonnummer 010-33 08 200 (öppet måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00).

1 resultat
Sortera efter: Relevant