010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Häftmaskiner och tillbehör

Högkvalitativa häftmaskiner som ökar din produktivitet!

Förenkla vardagen med en trådlös klammerpistol/häftpistol från BOSTITCH®. Med en effektiv häftmaskin kan du häfta kartonger och lådor på löpande band, det krävs bara ett knapptryck. Maskinen har plats för hela 800 häftklamrar och laddas på enbart 45 minuter.

Allt för ditt lager

Häftpistolen är mobil och du slipper att krångla med sladdar. Utmärkt för exempelvis arbete på lager. Behöver du investera i ny utrustning, eller fylla på med förbrukningsmaterial till lagret? RAJA är nr 1 på emballage i Europa och har allt du behöver till lagret. Kolla in vår smarta lagermöblering, med lagerhyllor, packbord och rullställ. Effektivisera med pallyftare och lyftvagnar, eller varför inte öka produktiviteten rejält med en förpackningsmaskin.

Produkter för kontoret

Häftpistolen från BOSTITCH® passar som sagt utmärkt för att exempelvis häfta kartonger, men kanske är du i stället ute efter en klassist häftapparat till kontoret? Då rekommenderar vi att kolla in RAJAs utbud av kontorsartiklar. Förutom häftapparat, häfttång och hålslagare hittar du här kopieringspapper, arkivlådor och mycket mer.

2 resultat
Sortera efter: Relevant