010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Utrustning för godshantering

Raja har allt du behöver för att på ett effektivt sätt hantera dina produkter. Vi har allt från pallyftar till säckkärror.

Bedriver ni en verksamhet som regelbundet handskas med stort och tungt gods? Då är det en god idé att ta en närmare titt på RAJAs utbud av utrustning för godshantering. Här finner ni flak- och hyllvagnar men också pallyftare, lyftvagnar och magasinkärror som hjälper er att effektivt hantera varor, paket och gods inne på lagret. Med rätt hjälpmedel kan ni effektivisera lagerhanteringen och på så vis även öka lönsamheten i verksamheten på sikt.

Om ni hanterar mycket pallar i företaget bör ni även kika på vårt utbud av pallar och palltillbehör – här finner ni kvalitetspallar av olika storlekar och material samt tillbehör som minimerar risken för slitage under transport. Ett annat lämpligt tillval är vårt utbud av sträckfilm som ger pallarna ett säkert skydd mot slitage, smuts, fukt och damm under såväl transport som lagring.

Lyft enkelt och effektivt med pallyftare

RAJAs olika pallyftare har en kapacitet för 2000 respektive 2500 kilo. Båda modeller har en styrvinkel på 190 grader, ett hydrauliskt lyftsystem samt en säkerhetsventil som effektivt skyddar mot överbelastning. Ett annat hjälpmedel som lämpar sig utmärkt för att lyfta tungt gods på ett enkelt och säkert sätt är en solid lyftvagn. Vi tillhandahåller två lättmanövrerade modeller med en viktkapacitet på antingen 150 eller 300 kilo. Hos oss finner ni helt enkelt stark och förstklassig utrustning för lagret oavsett om ni bedriver en mindre eller större verksamhet.

Förflytta varor på lagret

Är ni på jakt efter ett praktiskt hjälpmedel för att förflytta verktyg, produkter eller mindre paket inne på lagret? RAJAs smidiga hyllvagn har en robust stålkonstruktion och solida lastplan av trä som kan bära upp till 80 kilo vardera. Varje vagn har fyra kvalitativa TPE-hjul och ni får möjlighet att välja mellan två eller tre våningar. Ett annat lämpligt alternativ för förflyttning av varor på lagret är våra flakvagnar som går att hitta i en mängd olika utföranden. Vi erbjuder till exempel hopfällbara och kompakta flakvagnar med lägre viktkapacitet men också större modeller med en kapacitet upp till hela 500 kilo. Andra hjälpmedel som vi erbjuder är magasin- och paketkärror som kan användas för att transportera paket, varor och säckar samt trallvagnar som hjälper er att maximera utrymmet på lagret.

Storkundsförmåner hos RAJA

Har ni stor åtgång av emballageprodukter i er verksamhet? Då vill vi varmt rekommendera att ni börjar ta del av RAJAs storkundsförmåner. Som storkund hos oss baseras priserna på er egen budget och årliga förbrukning, och om ni har flera avdelningar eller filialer får ni dessutom ta del av vårt gruppkontrakt med avtalspriser. Vi hjälper även till att hantera era inköp och anpassa leveranserna efter era önskemål och behov. Till råga på allt tilldelas varje storkund en egen kontaktperson från vår grupp av emballagespecialister. Kontakta oss gärna på 010-33 09 200 om ni vill veta mer, vi har öppet måndag–fredag mellan 08:00 och 17:00.

11 resultat
Sortera efter: Relevant