010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Flak- och hyllvagnar

Robusta och praktiska flak- och hyllvagnar för alla behov.

RAJA erbjuder alla hjälpmedel ni kan tänkas behöva för er lager och godshantering, som till exempel flak- och hyllvagnar. Med hjälpmedel som dessa kan ni på ett enkelt och tidseffektivt sätt förflytta större mängder varor, paket och verktyg ute på lagret och på så vis skapa en produktiv lagermiljö. Här finner ni både flak- och hyllvagnar i flera olika utföranden men också en trallvagn som kan packas med lådor för att maximera utrymmet. Vi erbjuder även flera andra hjälpmedel för godshantering som till exempel pallyftare, lyftvagnar, magasinkärror och mycket mer.

Flakvagnar för alla behov

RAJAs standard flakvagnar är kompakta och hopfällbara med en kapacitet på 120, 150 eller 300 kilo. Vi har också större modeller med en kapacitet upp till hela 500 kilo. Våra hopfällbara flakvagnar har en robust grundkonstruktion av stål där lastplanen utrustats med halkfri beläggning och en skyddskant av gummi. När flakvagnarna fälls ihop tar de oerhört lite plats vilket kan vara praktiskt om ni bedriver en verksamhet med mindre lagerutrymme. Våra minsta flakvagnar med en kapacitet på 120 och 150 kilo är försedda med fyra gummihjul vardera och erbjuds med två respektive ett lastplan samt varierande mått. De starkare flakvagnarna med en kapacitet på 300 kilo har i sin tur också fyra gummihjul varav två dessutom är förstärkta och svängbara. Även här får ni möjlighet att välja mellan två olika storlekar och på så vis hitta rätt modell för era behov. RAJAs allra starkaste flakvagnar tål 400 eller 500 kilo och är utrustade med lastplan av MDF-platta med bokfaner. Två av de fyra hjulen är svängbara och även utrustade med broms.

Hyllvagnar förflyttar produkter enkelt

Behöver ni ett hjälpmedel för att förflytta större mängder verktyg, mindre paket eller små produkter inne på lagret? Då rekommenderar vi att ni tar en titt på vårt utbud av hyllvagnar. RAJA erbjuder modeller med två eller tre hyllplan, i två olika storlekar. Hyllvagnarna har en stark grundkonstruktion av stål med solida lastplan av trä som tål upp till 80 kilo vardera. Med hjälpmedel som dessa kan ni spara en ansenlig mängd tid ute på lagret, samtidigt som ni skyddar era ryggar från att lyfta för tungt.

Möblera lagret med lagerhyllor och packbord

Det är inte bara utrustning som flak- och hyllvagnar som bidrar till en effektiviserad lagerhantering och paketeringsprocess. Även själva möbleringen och organiseringen av lagret spelar en betydande roll för ändamålet. Om ni söker efter produkter för att möblera packstationer och lager rekommenderar vi att ni utforskar våra sortiment av lagerhyllor och packbord. Här finner ni allt ni behöver för att skapa en idealisk lagermiljö där varje sak har sin plats, så att lagerarbetet kan rulla på smidigt och effektivt. Glöm inte heller bort att spana in vårt utbud av lådor och kartonger – här finner ni mängder av kvalitativa förpackningar som lämpar sig för både små och stora försändelser. Har ni några frågor om vårt utbud av emballageprodukter? Då är ni varmt välkomna att kontakta våra emballagespecialister för råd och vägledning. Ni når oss på 010-33 08 200, måndag–fredag mellan 08:00 och 17:00.

6 resultat
Sortera efter: Relevant