010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Bärkassar

Lämna över dina varor i en papperskasse av överlägsen kvalitet. Välj mellan olika färger och strukturer.

Att kunna erbjuda sina kunder bra bärkassar är ett måste i varje butik. RAJA tillhandahåller ett brett utbud av väldesignade kvalitetskassar i olika material, storlekar, färger och texturer – allt för att ni ska kunna hitta de perfekta förpackningslösningarna för just er verksamhet. Välj mellan rejäla bärkassar med flata handtag, eleganta bärkassar med tvinnade handtag och lyxigt lackade bärkassar i matt eller glansigt utförande med flätade nylonhandtag – eller skapa era egna unika bärkassar med företagets logotyp!

Bärkassar av papper - ett miljövänligt alternativ

RAJAs slitstarka bärkassar i återvunnet och/eller återvinningsbart kraftpapper är ett både hållbart och prisvärt alternativ för miljömedvetna företag som vill minska sitt klimatavtryck. Sortimentet inkluderar allt från klassiska bruna papperspåsar till stilrent vita bärkassar och mer färggranna varianter i olika utföranden, såväl med tvinnade som platta handtag. Samtliga är tillverkade av 80–110 g/m² kraftpapper med god rivfasthet och utrustade med bälg både i botten och på sidorna för optimal styrka, rymlighet och flexibilitet.

För lite lättare varor har vi även enklare plastkassar i återvunnen 50 my LD-polyeten med utstansade handtag, liksom kraftigare plastkassar med bälg i återvinningsbar 60 my LD-polyeten med stora, mjuka bärhandtag som även klarar tyngre produkter. Notera dock att plastpåsar numera är belagda med plastskatt. RAJAs miljövänliga papperskassar är ett kostnadseffektivt och klimatsmart val som passar de flesta ändamål.

Våra robusta bärkassar med flata handtag i förstärkt kraftpapper lämpar sig särskilt väl för tyngre inköp inom dagligvaruhandeln. De breda, platta handtagen är gjorda av flera lager förstärkt papper, vilket gör dem både bärkraftiga och bekväma att hålla i. Våra stilrena bärkassar med tunna, tvinnade pappershandtag har en smäckrare profil men är lika slittåliga och passar utmärkt för er som söker lite mer eleganta detaljhandelsförpackningar.

Imponera med en lackad bärkasse

Vill ni ge era kunder en ännu lyxigare köpupplevelse har vi även läckra bärkassar i kraftigt 157–170 g/m² lackat papper med högblank eller sidenmatt finish som är försedda med silkeslena flätade nylonhandtag i matchande kulörer. Alla lackade bärkassar har volymgivande bälgar i sidorna, stabil bottenplatta och förstärkta kanter upptill och finns i en rad olika färger och format, inklusive höga, smala modeller som är speciellt utformade för vinflaskor. Perfekta för enkel och stilfull överlämning av gåvor och presenter!

Fler produkter för er presentinslagning

Många kunder som köper bärkassar hos RAJA väljer också att komplettera sina beställningar med silkespapper och andra produkter för presentinslagning. Utöver klor- och syrafritt silkespapper i flera sprudlande nyanser, som både skyddar mot repor och ger en exklusiv touch till era varor och presentartiklar, har vi ett brett urval av presentaskar, gåvokorgar, cellofan, omslagspapper, snören, etiketter, träull, pappersstrimlor och annat dekorativt fyllnadsmaterial att botanisera bland. Säljer ni flaskor bör ni även kika närmare på vårt utbud av presentförpackningar för öl- och vinflaskor.

Emballage med eget tryck

Och kom ihåg att ni även kan skräddarsy era bärkassar och övrigt emballage med företagets logga – det perfekta sättet att förse era kunder med snygga och praktiska butiksförpackningar och samtidigt öka varumärkets synlighet på gator och torg. Ett annat smidigt sätt att kombinera marknadsföring med funktionalitet och få era paket och postförsändelser att sticka ut från mängden är att försegla dem med specialtryckt tejp. Välj den variant som passar era förslutningsbehov bäst och använd vårt smarta verktyg Rajaprint online för att designa er egen packtejp!

Om ni önskar rådgivning angående valet av bärkassar eller har några andra funderingar kring vårt sortiment är ni alltid välkomna att kontakta oss på telefonnummer 010-33 08 200. RAJAs engagerade emballagespecialister finns på plats för att hjälpa er måndag till fredag, 08:00–17:00.

11 resultat
Sortera efter: Relevant