010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Bärkassar av kraftpapper med flata handtag

Klassiska kvalitetspasar!

Papperskassar med platta handtag är slitstarka klassiker som passar till det mesta. RAJAs miljövänliga bärkassar med flata handtag är tillverkade av rent, återvinningsbart kraftpapper med god rivfasthet och finns i ett flertal storlekar och färger. De robusta papperskassarna är utrustade med bälg både i botten och på sidorna för maximal styrka och rymlighet. De breda, platta bärhandtagen består av flera skikt förstärkt kraftpapper, vilket gör dem både slittåliga och behagliga att hålla i.

Bärkassar för alla behov

RAJAs hållbara bärkassar av kraftpapper med flata handtag lämpar sig särskilt väl för livsmedelsbutiker, stormarknader och annan dagligvaruhandel, men även för er som erbjuder hemleverans av färdigpackade matkassar eller bedriver restaurangverksamhet med utkörning av mat. Det slitstarka kraftpappret tillsammans med de robusta handtagen och praktiska bälgarna gör påsarna idealiska för manuell paketering och transport av större och tyngre varor då de både är smidiga att vika upp, står stadigt, är enkla att fylla, rymmer mycket och är bekväma att bära.

För er som prioriterar enkelhet har vi stilrena vita och bruna bärkassar med flata handtag i slätt 80–110 g/m² kraftpapper i tre rejält tilltagna storlekar. Om ni föredrar mer iögonfallande butiksförpackningar finns även färgglada bärkassar i rött eller blått 80–90 g/m² kraftpapper med svagt ribbmönstrad yta. Även dessa kommer i tre rymliga standardformat som passar de flesta butiksbehov.

Tvinnade handtag för en mer elegant look

Våra stilfulla bärkassar med tvinnade handtag i återvunnet och/eller återvinningsbart 90–110 g/m² kraftpapper är ett utmärkt alternativ om ni vill ha rymliga och hållbara detaljhandelsförpackningar med en lite mer elegant framtoning. Även dessa är försedda med bälgar i sidor och botten och kommer i en rad olika storlekar och kulörer. De tunna, hårt tvinnade pappershandtagen ger påsarna en smäckrare profil, men de är samtidigt stadiga och komfortabla att hålla i.

Söker ni present- och detaljhandelsförpackningar med en mer lyxbetonad och festlig look rekommenderar vi att ni kikar närmare på våra lackade bärkassar med flätade nylonhandtag. Dessa läckra bärkassar är tillverkade i kraftigt lackat papper på 157–170 g/m² och finns både i matt och glansigt utförande i flera olika färger och format, inklusive höga, smala modeller för vinflaskor.

Mer produkter inom present och butik

Vill ni ge era varor och presentartiklar en ännu festligare presentation kan ni göra som många andra RAJA-kunder och komplettera era bärkassar med silkespapper. Vi har klor- och syrafritt silkespapper i en mängd olika nyanser som ger innehållet en elegant inramning och samtidigt skyddar ömtåliga artiklar från repor och stötar. Missa inte heller att kolla in våra snygga presentförpackningar och övriga produkter för paketinslagning.

RAJAs breda urval av storlekar, modeller och kulörer gör att ni kan välja klimatsmarta papperskassar, presentförpackningar och övrigt butiksemballage som både matchar varumärkets image och är perfekt anpassade till produkterna ni säljer. Ni kan även skräddarsy era bärkassar med företagets logotyp – ett ypperligt sätt att öka varumärkets synlighet på naturlig väg via era kunder, samtidigt som ni ger dem möjligheten att bära hem sina nyinköpta varor säkert och bekvämt i snygga, miljövänliga och stabila kvalitetskassar.

Om ni är osäkra på valet av bärkassar eller har några andra frågor kring vårt produktutbud, ring 010-33 08 200, så hjälper vi er! RAJAs emballageexperter står till ert förfogande måndag till fredag, 08:00–17:00.

2 resultat
Sortera efter: Relevant