Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
spinner

Pallar

Kvalitetspallar i olika varianter.

När det gäller pallar erbjuder RAJA en mängd olika varianter som är optimala för transport, export och lagring. I denna kategori kan ni bland annat hitta presswoodpallar som är tillverkade av 80 % återvunnet, gjutet och komprimerat träavfall. De är stapelbara när de inte används, vilket sparar dyrbar lagerplats i er verksamhet. Presswoodpallarna är hälften så tunga som vanliga EUR-pallar vilket medför reducerade fraktkostnader. Med våra lättviktiga presswoodpallar får ni alltså en kostnadseffektiv, smidig och miljövänlig produkt som klarar av upp till 900 kilo samt kraftiga temperaturvariationer under transport eller lagring.

Vi erbjuder lättviktspallar av återvunnen plast som även de går att stapla när de inte nyttjas. Dessa pallar klarar av en dynamisk belastning upp till 1000 kg. Även våra plastpallar är resistenta mot temperaturvariationer. Dessutom är de vattentäta, hygieniska och lätta att rengöra.

Ta också gärna en titt på vår lättpall som har en lastyta av wellpapp samt ben av kartong. En lättviktig pall som denna bidrar till reducerade fraktkostnader jämfört med vanliga pallar, samtidigt som den är 100 % återvinningsbar. Ytan av polyeten ger ett säkert skydd mot fukt och smuts under både lagring och transport.

 Läs mer

6 resultat
Sortera efter: Relevant