010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Pallar

Kvalitetspallar i olika varianter.

När det gäller pallar erbjuder RAJA en mängd olika varianter som är optimala för transport, export och lagring. I denna kategori kan ni bland annat hitta presswoodpallar som är tillverkade av 80 % återvunnet, gjutet och komprimerat träavfall. De är stapelbara när de inte används, vilket sparar dyrbar lagerplats i er verksamhet. Presswoodpallarna är hälften så tunga som vanliga EUR-pallar vilket medför reducerade fraktkostnader. Med våra lättviktiga presswoodpallar får ni alltså en kostnadseffektiv, smidig och miljövänlig produkt som klarar av upp till 900 kilo samt kraftiga temperaturvariationer under transport eller lagring.

Vi erbjuder lättviktspallar av återvunnen plast som även de går att stapla när de inte nyttjas. Dessa pallar klarar av en dynamisk belastning upp till 1000 kg. Även våra plastpallar är resistenta mot temperaturvariationer. Dessutom är de vattentäta, hygieniska och lätta att rengöra.

Ta också gärna en titt på vår lättpall som har en lastyta av wellpapp samt ben av kartong. En lättviktig pall som denna bidrar till reducerade fraktkostnader jämfört med vanliga pallar, samtidigt som den är 100 % återvinningsbar. Ytan av polyeten ger ett säkert skydd mot fukt och smuts under både lagring och transport.

Oavsett vilken typ av pall ni väljer rekommenderar vi att ni utforskar vår kategori med pallanpassade lådor för att kunna utnyttja utrymmet på pallen på ett optimalt sätt.

Ett annat utmärkt tillval för de verksamheter som använder stora mängder pallar är våra olika pallyftare som ger er en effektiv och säker förflyttning och på så vis ett effektiviserat lagerarbete.

Passa även på att utforska vårt utbud av sträckfilm och packband som hjälper er att skydda godset på pallen på ett effektivt sätt. Med en sträckfilm som formar sig tätt runt godset får ni ett säkert skydd mot yttre påfrestningar. Våra olika varianter av tåliga packband passar i sin tur utmärkt för godsfixering eller bandning av tunga kollin.

Oavsett vilka behov ni har i verksamheten när det gäller emballageprodukter kan ni hitta högkvalitativa och hållbara lösningar från RAJA. Har ni några funderingar? Tveka inte att kontakta vår kundtjänst på 010-33 08 200 och få vägledning från våra duktiga emballagespecialister. Vi brinner för att hjälpa till genom att komma med specialanpassade lösningar som passar varje enskild kunds behov och önskemål.

6 resultat
Sortera efter: Relevant