010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

Rengörningsartiklar

Håll rent med vårat breda sortiment av rengörningsprodukter.

Hos oss på RAJA kan ni hitta det mesta ni behöver för att städa era lokaler. Håll rent och snyggt med hjälp av rengöringsprodukter ur RAJAs breda sortiment. Hos oss på RAJA hittar ni torkpapper, tvåldispenser, pappershanddukar och toalettpapper. Vid stora beställningar är det möjligt att få bra volymrabatter så det kan löna sig att inventera företagets behov innan ni lägger er beställning.

Torkpapper i olika kvaliteter

Torkpapper med 2-lagspapper passar för rengöring av ytor i hårt smutsade miljöer som verkstad och lager. Ett 2-lagspapper fungerar även utmärkt på kontor och allmänna utrymmen. Som ett ekonomiskt alternativ kan vi rekommendera ett tunnare papper. Torkpapper med ett lager passar mycket bra vid rengöring av bänkytor.

Torkpapper kan köpas på rulle eller som centrummatad rulle och i sortimentet finns en dispenser för varje variant. Dispensern för torkpapper på centrummatad rulle säkras på väggen och är enkel att öppna för att fylla på med en ny rulle.

I sortimentet finns även starka rengöringsdukar i dispenserförpackning, dessa är tillverkada av non woven-material och passar för avtorkning av vatten och olja.

Fyll på med toalettpapper och tvål

Vi på RAJA erbjuder ett flertal hygienartiklar lämpliga för era toalettrum. Ge er personal bra förutsättningar att kunna hålla rent genom att utrusta lokalerna med golv- eller väggfasta dispensrar. Våra handtvålsdispensers har ett effektivt dropp-stopp som i sig bidrar till att minska spill och onödig förbrukning. Fräscha gemensamma utrymmen bidrar till att skapa en trevlig atmosfär samtidigt som det bidrar till att hålla en god hygien på arbetsplatsen.

Behöver ni handtvål och pappershanddukar har ni hittat rätt. Gällande torkpapper till handhygien kan ni välja mellan en ekonomisk rulle eller vikta pappershanddukar i en bunt, så kallade interfold pappershanddukar. Varje variant har sin dispenser. Gällande toalettpapper erbjuder vi det i standardformat eller i extra stort jumboformat, så att ni inte behöver byta ut rullen lika ofta.

Andra hygienprodukter i sortimentet

RAJA tillhandahåller ett stort antal rengöringsartiklar som är oumbärliga vid städning av lokaler. Glöm inte bort att fylla på med avfallspåsar och produkter för smittskydd som till exempel engångshandskar, munskydd och hostskydd. För att minska smittspridning är det viktigt att med jämna mellanrum använda handsprit och desinfektionsmedel för händer och ytor.

Behöver ni hjälp med att beställa rengöringsartiklar rekommenderar vi att ni kontaktar vår kompetenta kundtjänst. För att komma i kontakt med dem ska ni ringa 010-33 08 200. Kundtjänsten är bemannad måndag–fredag mellan 08:00 och 17:00. Beställningar skickas från vårt lager och levereras till kunder i tätort inom 24 timmar. Glöm inte bort att alla order som har ett värde överstigande 2000 kronor exklusive moms är fraktfria. Varmt välkomna att lägga en beställning inom kort!

22 resultat
Sortera efter: Relevant