010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Torkpapper

Torkpapper för kontor och industri.

Ute efter torkpapper eller rengöringsdukar för torkning av ytor eller händer? Här finns 1- eller 2-lags torkpapper i olika kvaliteter, format och material som lämpar sig för olika ändamål. Oavsett vilken verksamhet ni bedriver är det en god idé att titta igenom RAJAs utbud av torkpapper och andra rengöringsprodukter.

Torkpapper av papper - standard rulle eller centrummatad rulle

Har ni maskiner och verktyg som behöver rengöras från smuts, olja och fett? Då rekommenderar vi ett mjukt 2-lags-papper med hög förmåga att absorbera både fett och vatten. RAJA torkpapper har en praktisk perforering som gör det lätt att riva loss en lagom stor bit av pappret. RAJAs högkvalitativa torkpapper är tillverkat av återvunnen cellulosa som är ett mycket miljösmart och hållbart alternativ. RAJA torkpapper finns i två utföranden, vitt och brunt. Båda färgerna finns i en slät eller präglad variant.

För avtorkning av händer och bänkytor tillhandahåller vi eko-certifierat 1-lags Tork® papper anpassat för såväl M1 som M2 dispensrar. De centrummatade pappersrullarna är enkla att byta ut när rullen har tagit slut. Välj mellan torkpapper med en bredd på 215 mm eller en något bredare variant med en bredd på 245 mm. Om verksamheten kräver ett ännu tjockare torkpapper tillhandahåller vi även ett 340 mm brett papper från Tork® som är mycket lämpligt att använda vid avtorkning av ytor på lager eller kontor.

Missa inte att utrusta lokalerna med väggfasta dispensrar! Med en väggfast dispenser är det lätt att säkerställa att det alltid finns torkpapper till hands. Det är också smidigt att riva loss en bit som är precis så stor som behövs mot dispenserns stålkant. Fungerar det inte att sätta upp väggfasta dispensrar är en fristående golvdispenser ett mycket bra alternativ. I RAJAs produktutbud finner ni båda varianterna.

Rengöringsdukar för tuff rengöring

I RAJAs sortiment ingår även ett extremt slitstarkt alternativ för torkning i form av en rengöringsduk på rulle. En mycket hållbar rengöringsduk kan behövas om starka lösningsmedel används vid rengöringen. Rengöringsduken från Tork® fungerar extremt bra vid borttagning av oljor och vatten och du kan också välja att köpa det som färdigskurna ark rengöringsduk i en dispensförpackning.

Andra rengöringsprodukter

Behöver ni sterilisera era ytor så har vi även desinfektionsservetter och desinfektionsmedel i skumsprayflaska. Att hålla bänkytor och lagerhyllor fria från bakterier är viktigt inte minst ur ett smittskyddsperspektiv. Numera är sterilisering av bänkar och verktyg något som är relevant i de flesta verksamheter, inte enbart inom vård och livsmedelshantering.

Relaterat i vårt hygiensortiment erbjuder vi toalettpapper och produkter för handtvätt. Kolla gärna in vårt utbud av handtvål och pappershanddukar. RAJA tillämpar en fraktfri gräns på 2000 kronor exklusive moms så det kan löna sig att ta tillfället i akt och samtidigt inventera behovet av rengörings- och hygienartiklar innan ni skickar iväg er beställning.

Har ni frågor angående torkpapper och andra rengöringsprodukter kan ni vända er till vår duktiga kundtjänst som är bemannad på vardagar mellan 08:00 och 17:00. Vi svarar gärna på frågor som handlar om alltifrån priser och leverans till miljöcertifieringar och hygien. Varmt välkomna att ställa era frågor till oss!

11 resultat
Sortera efter: Relevant