010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
1
Återuppta ditt köp där du slutade

E-handelslådor

RAJA har ett brett sortiment av stansade lådor för e-handel. Här kan du säkert hitta en variant som passar dig.

RAJA har ett brett utbud av e-handelsemballage med allt från e-handelspåsar för lättare försändelser till olika typer av kartonger optimala för användning inom e-handel. Stansade lådor är ett populärt val som lämpar sig för de flesta produkter. Många av våra lådor har snabbotten vilket sparar dyrbar monteringstid. Skickar ni postemballage direkt till era kunders brevlådor så rekommenderar vi brevpack vars storlek är anpassad för att passa alla brevinkast. Alla brevpack-lådor är under Postnords maxmått för brevporto.

Emballage som stärker kundupplevelsen

En enkel returprocess är något som uppskattas av många kunder. För att förenkla returer för era kunder rekommenderar vi er att välja en förpackning med dubbla självhäftande täckremsor. Då kan era kunder använda samma förpackning i retur. Ni kan också använda emballagets utseende för att stärka ert varumärke. Designa er egen packtejp online eller läs mer om hur ni kan specialanpassa andra typer av emballage. Kontakta våra emballageexperter idag på 010-33 08 200 för kostnadsfri konsultation kring era emballageval.

Välj rätt fyllnadsmaterial

Fyllnads- och skyddsmaterial behövs för att fylla ut eventuellt tomrum i försändelsen samt för att skydda era produkter från stötar eller oaktsam hantering under transport. I vårt utbud av e-handelslådor ingår stötdämpande lådor, dessa lådor kommer med invändigt skydd i form av skumfolie eller skyddsfilm. Om ni använder någon annan typ av låda behöver ni förmodligen köpa till förpackningsmaterial. Bubbelplast är vårt mest populära val, det är flexibelt och mångsidigt samtidigt som det är ekonomiskt. För ett miljövänligt alternativ, välj antingen miljövänlig bubbelfolie eller kraftpapper. Skickar ni elektronik? Antistatisk bubbelfolie är optimalt för ömtåliga, elektroniska produkter.

RAJA och miljön

Alla våra kartonger är 100% återvinningsbara och tillverkade av 70% återvunnet material. Som stor aktör i branschen ser vi det som en skyldighet att vara i framkant gällande framtagning av nya miljövänliga emballageprodukter. RAJA stöttar välgörenheten Kvinnor och miljö. Varje gång en utvald miljövänliga emballageprodukt köps så doneras 10 kr till 6 utvalda välgörenhetsprojekt världen över, som på olika sätt stöttar miljön och kvinnors rätt.

30 resultat
Sortera efter: Relevant