010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Brevpack

Små och smidiga format!

Brevpack är stansade lådor i mindre format som är specifikt framtagna för e-handlare som vill kunna skicka små lätta produkter enkelt och snabbt. Alla våra brevpack-kartonger är under PostNords maxmått för varubrev och passar därmed alla brevinkast. Genom att skicka era försändelser direkt till era kunders postlåda sparar ni in på fraktavgiften samtidigt som era kunder blir glatt överraskade över att de inte behöver ta sig till sitt närmaste postombud. Paket som skickas med PostNords varubrevstjänst tillåts ha en vikt mellan 150 g och 2 kg.

Välj mellan brevpack i brunt och vitt, öppning på kort- eller ovansida samt med- eller utan självhäftande täckremsa. Brevpack i vit färg är ett populärt val hos många e-handlare då det ger förpackningen en elegant finish och förhöjer kundupplevelsen. Se gärna vårt fullständiga utbud av e-handelslådor för mer valfrihet i format och smarta funktioner.

Väljer ni brevpack med självhäftande täckremsa så blir er packningsprocess snabbare och enklare eftersom ni då inte behöver använda packtejp för att försluta era paket. Använd ett förpackningsmaterial som bubbelfolie eller silkespapper för att slå in era produkter så att de är säkra från eventuella stötar under transport. Små transportetiketter fästs smidigt på utsidan av paketet. Undvik att placera etiketter över paketets kanter.

Varför välja RAJA?

RAJA är företaget som alltid har rätt emballage för era försändelser. Vi erbjuder anpassade lösningar som sänker portoavgiften samtidigt som vi inte tummar på kvaliteten. För oss är det viktigt att vårt emballage ger ett gediget skydd så att era produkterna kommer fram till slutkund i ett riktigt bra skick. Samtidigt kan ytan vara viktigt inom emballage. Att få mottagaren att känna att produkterna har packats med omsorg kan leda till fler beställningar. Genom att förse er med snygga, stilrena och miljövänliga förpackningar så säkerställer vi att era kunder får ett gott intryck av er. Vi vet att ni vill ha nöjda kunder som känner sig väl omhändertagna – från den stund som de beställer, fram till att de tar emot och öppnar upp sitt paket.

Vi på RAJA är engagerade emballageexperter som alltid vill ert bästa. Vi hjälper er hitta rätt förpackningsmaterial utifrån era förutsättningar, önskemål och budget. Genom att vända er till oss för expertråd kan ni effektivisera er verksamhet vilket leder till tidsbesparingar på lagret och en högre lönsamhet. Ni är varmt välkomna att höra av er till oss på 010-33 08 200 för gratis konsultation.

RAJA strävar alltid mot hållbart emballage – både ur miljöperspektiv och gällande materialens kvalitet och livslängd. Vårt emballage kommer i största möjliga mån från återvunna material och vi arbetar kontinuerligt med att ta fram nya innovativa miljövänliga produkter inom emballage. Alla RAJAs kartonger är 100 % återvinningsbara och tillverkade av 70% återvunnet material.

2 resultat
Sortera efter: Relevant