Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,4/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade
spinner

Brevpack

Små och smidiga format!

Brevpack är stansade lådor i mindre format som är specifikt framtagna för e-handlare som vill kunna skicka små lätta produkter enkelt och snabbt. Alla våra brevpack-kartonger är under PostNords maxmått för varubrev och passar därmed alla brevinkast. Genom att skicka era försändelser direkt till era kunders postlåda sparar ni in på fraktavgiften samtidigt som era kunder blir glatt överraskade över att de inte behöver ta sig till sitt närmaste postombud. Paket som skickas med PostNords varubrevstjänst tillåts ha en vikt mellan 150 g och 2 kg.

Välj mellan brevpack i brunt och vitt, öppning på kort- eller ovansida samt med- eller utan självhäftande täckremsa. Brevpack i vit färg är ett populärt val hos många e-handlare då det ger förpackningen en elegant finish och förhöjer kundupplevelsen. Se gärna vårt fullständiga utbud av e-handelslådor för mer valfrihet i format och smarta funktioner.

Väljer ni brevpack med självhäftande täckremsa så blir er packningsprocess snabbare och enklare eftersom ni då inte behöver använda packtejp för att försluta era paket. Använd ett förpackningsmaterial som bubbelfolie eller silkespapper för att slå in era produkter så att de är säkra från eventuella stötar under transport. Små transportetiketter fästs smidigt på utsidan av paketet. Undvik att placera etiketter över paketets kanter.

 Läs mer

4 resultat
Sortera efter: Relevant