010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Torkmedelspåsar och vermikulite

Torkmedelspåsar och vermikulite för att skydda dina produkter.

RAJA erbjuder emballageprodukter och diverse, praktiska hjälpmedel som kan hjälpa er att undvika fuktskador i emballaget under transport eller lagring. De verksamheter som exporterar gods med båt, flyg, tåg eller lastbil kan ha stor nytta av våra olika torkmedelspåsar. Här hittar ni effektiva och praktiska torkmedelspåsar i ett flertal storlekar, men också vermikulite som ofta nyttjas vid transport av farligt gods. Vi erbjuder allt ni behöver för att få till en säker, kostnadseffektiv och smidig transport hela vägen fram till slutdestinationen.

Fukt och väta kan ha förödande effekter för gods och paket. Förödelsens grad varierar såklart beroende på vilken typ av produkt som fraktas, men de allra flesta varor tar stor skada om fukt eller kondens uppstår inuti emballaget. Det är därför viktigt att investera i rätt emballageprodukter där risken för fuktskador blir minimal. De verksamheter som exporterar varor med sjö- eller järnvägstransport rekommenderas starkt att använda torkmedelspåsar inuti paketen för att motverka kondensbildning. RAJAs påsar med torkmedel är mycket effektiva när det kommer till att absorbera fukt. Påsarna förblir dessutom torra på ytan även när de är helt mättade med vatten. Alla torkmedelspåsar i vårt sortiment är tillverkade av neutral lera som varken är giftig eller antändbar, och den största modellen innehåller även kalciumklorid.Det enda ni behöver göra för en lyckad användning är att lägga ner påsarna inuti emballaget tillsammans med produkterna och fyllnadsmaterialet. Vi erbjuder ett flertal sorters torkmedelspåsar där minsta och största storleken ligger på 36 x 20 respektive 220 x 160 millimeter. Påsarna har en förmåga att absorbera mellan 0,35 gram och upp till 100 gram vatten vilket innebär att det finns en passande modell för de flesta behov. Vi erbjuder även en extra stor variant med hela 600 grams absorberingsförmåga som lämpar sig särskilt bra för användning i wellcontainrar.

För er som transporterar farligt gods

Bedriver ni en verksamhet som handskas med farligt gods? Då rekommenderar vi att ni spanar in Vermikulite Vermex som används för att absorbera farliga vätskor vid eventuella läckor under transport. Vermikulite har också stötdämpande egenskaper som lämpar sig bra för ömtåliga produkter, men det använts främst som absorberande medel. Om er verksamhet brukar transportera farliga vätskor är det en god idé att emballera godset tillsammans med vermikulite som består av högabsorberande, icke-toxiska och icke-brandfarliga granulat. Spana också in vårt utbud av lådor för farligt gods – här finner ni UN-godkända lådor för farliga ämnen i både flytande och fast form. Att emballagen är UN-godkända betyder att de följer FN:s riktlinjer när det gäller transport och export av farligt gods och kemikalier. Vi erbjuder även etiketter för farligt gods med starkt, permanent klister. Samtliga etiketter uppfyller både IATA- och ADR-förordningarna.

Om ni har några frågor eller funderingar kring vermikulite eller torkmedelspåsar är ni varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst. Här arbetar skickliga emballagespecialister som alltid är redo att bistå med råd och vägledning i ert köp. Ni når oss på 010-33 08 200 (öppet måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00).

2 resultat
Sortera efter: Relevant