010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Packsedelskuvert

Packsedelskuvert som ser till att skydda dokumenten under transport.

Förutom högkvalitativa ytteremballage, fyllnadsmaterial och förslutningsprodukter erbjuder RAJA även packsedelskuvert som skyddar era dokument under transport. Samtliga packsedelskuvert i vårt sortiment har självhäftande egenskaper som fäster bra på de allra flesta underlag. Våra olika modeller är tillverkade av slitstark polyetenfilm med varierande tjocklekar, och ni får även möjlighet att välja om kuverten ska ha ett specifikt tryck på framsidan eller inte.

Är ni på jakt efter packsedelskuvert i extra tjock och robust kvalitet? Då rekommenderar vi att ni tar en titt på våra modeller med en tjocklek på 70 my. Baksidan av kuverten är försedda med silikonbelagt papper på 110 g/m² som underlättar iläggning av dokument. Kuverten erbjuds med eller utan ett tryck med texten “packsedel – packing list” och ni får möjlighet att välja mellan fyra olika storlekar. Storlekarna har varierande mått mellan 165 x 115 och 320 x 235 centimeter. RAJA erbjuder även packsedelskuvert med en tjocklek på 60 my som levereras i en smidig dispenserförpackning, vilket kan underlätta verksamhetens paketeringsprocess ytterligare. Baksidan på dessa kuvert är utrustade med papper på 70 g/m². Här får ni dessutom ännu fler valmöjligheter vad gäller själva texten. Välj bland varierande utformningar där det står exempelvis “documents enclosed”, “faktura” eller “faktura – invoice”. Trycken på packsedelskuverten bidrar till en betydligt snabbare identifiering vid leverans.

Speciella miljövänliga packsedelskuvert

Söker ni miljövänliga alternativ? RAJA strävar efter att erbjuda minst ett klimatsmart alternativ per produkt, och givetvis erbjuder vi även packsedelskuvert som är återvinningsbara och tillverkade av förnybara resurser. Våra miljövänliga packsedelskuvert är tillverkade av kristall- och silikonbelagt papper samt lim som är fritt från lösningsmedel. Dessa erbjuds i tre olika storlekar med ett mått på 162 x 120, 228 x 120 och 228 x 165 millimeter. Att använda klimatsmarta emballageprodukter är mer aktuellt än någonsin och just därför består nästan hälften av RAJAs sortiment av miljövänliga alternativ. Det betyder att de antingen är tillverkade av förnybara resurser eller återvunnet material, alternativt att produkterna kan återvinnas på nytt efter användning.

Allt du behöver inom emballage

På RAJA finner ni allt ni behöver för att ge era försändelser en säker transport hela vägen fram till slutdestinationen. Glöm inte bort att utforska vårt utbud av kartonger – här finner ni över 800 typer av ytteremballage som garanterar en säkert transport. Vi erbjuder även mängder av olika sorters fyllnadsmaterial som till exempel bubbelplast, kraftpapper och skumfolie. RAJAs utbud av packtejp innehåller i sin tur varierande tjocklekar, bredder och egenskaper. Ni får dessutom möjlighet att beställa specialanpassad tejp från oss! Är ni osäkra på vilka emballageprodukter som passar bäst för era specifika behov? Ni är i så fall varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst på 010-33 08 200 (öppet måndagar till fredagar mellan 08:00 och 17:00). Här arbetar kunniga emballagespecialister som alltid är redo att bistå med vägledning i ert köpedning i ert köp.

10 resultat
Sortera efter: Relevant