010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Packsedelskuvert med tryck

Packsedelskuvert skyddar dina dokument under transport. Vi har olika kvaliteter och med eller utan tryck.

Hos RAJA finner ni packsedelskuvert med tryck i en mängd olika varianter, storlekar och tjocklekar vilket ger er goda chanser att hitta en modell som passar just era behov.

Allt som behövs inom emballage

Det finns många aspekter som behöver beaktas när er verksamhet ska frakta produkter av olika slag. Grunden är att använda högkvalitativa emballageprodukter i form av kartonger, fyllnadsmaterial och förslutningsprodukter. Förutom ett fullgott och säkert emballage är det också viktigt att märka upp paketet på ett sätt som gör identifieringen så lätt som möjligt vid leverans. Genom att investera i packsedelskuvert med tryck skyddar ni inte bara de viktiga dokumenten på försändelsen mot skador, fläckar och fukt – följesedeln, fakturan eller tulldokumentet blir dessutom extra lätt att identifiera.

Packsedelskuvert med tryck eller utan

Standard tjocklek för packsedelskuvert är 60 my. Baksidan är utrustad med ett tjockare papper så att iläggning förenklas. Förutom neutrala packsedelskuvert hittar du i RAJAs sortiment flera tryck att välja mellan: "Faktura", "Faktura - invoice", "Documents enclosed" och "Packsedel". Zebratryck gör att packsedelskuvertet verkligen står ut.

70 my för extra slitstarka kuvert

Behöver ni packsedelskuvert med extra slitstark kvalitet så rekommenderar vi packsedelskuvert med tryck 70 my. De är tillverkade av robust polyetenfilm och har en baksida av silikonbelagt papper på 110 g/m². Papperet på baksidan bidrar med styvhet så att iläggningen av dokumenten blir smidigare. Kuverten har en tydlig text på framsidan som lyder “packsedel – packing list” men döljer i övrigt inte själva dokumentet. För enklare hantering, välj dispenserförpackning för packsedelskuvert med tryck "Packsedel".

Glöm inte transportetiketter

Ett lämpligt tillval när ni köper packsedelskuvert är RAJAs transportetiketter som erbjuds i en mängd olika storlekar och lämpar sig utmärkt för snabb korttidsmärkning av gods. Här finner ni laseretiketter på klorfritt papper men också flera olika sorters transportetiketter – så kallade termoetiketter. Transportetiketterna används bäst i kombination med vår kraftfulla etikettskrivare Zebra. Maskinen levererar snabba utskrifter på 152 millimeter per sekund och kan alltså skriva ut över 1000 etiketter på en dag.

7 resultat
Sortera efter: Relevant