010 - 33 08 200
Öppettider 08:00-17:00
Stora volymer?
Gratis offert
4,5/5
Trustpilot
0
Återuppta ditt köp där du slutade

Termisk produkter

Termiska Lösningar från RAJA - Säkra Dina Produkters Temperatur

Termiska Lösningar från RAJA - Säkra Dina Produkters Temperatur

Om du skickar många försändelser med produkter som måste hålla en speciell temperatur innan de är hos kund, är termiska förpackningslösningar det du behöver. På RAJA erbjuder vi ett omfattande utbud av termiska förpackningar som är utformade för att skydda dina temperaturkänsliga produkter under transport och lagring.

Vikten av Termisk Förpackning

Oavsett om du hanterar färskvaror, läkemedel eller känslig elektronik är temperaturkontroll av avgörande betydelse. Termiska förpackningslösningar, även känd som temperaturkontrollerade förpackningar, säkerställer att dina produkter förblir inom önskat temperaturområde under hela deras resa. Detta är särskilt viktigt för varor som kan förstöras, försämras eller förlora sin effektivitet om de exponeras för temperaturförändring.

Vårt Utbud av Termisk Förpackning

På RAJA förstår vi våra kunders olika behov. Därför erbjuder vi ett brett utbud av termiska förpackningslösningar, inklusive:

  1. Värmeisolerande dämpningspapper - Denna produkt lämpar sig för transport av livsmedel i rumstemperatur, kylda eller frysta produkter. De lindas enkelt runt dina produkter och är mycket flexibel.
  2. Kylgel-påsar Recycold - Håller produkter vid en konstant temperatur och används till kalla och kylda produkter. De är tillverkade av papper och vätskan i påsen är biologiskt nedbrytbar, detta gör det till ett miljövänligt alternativ.
  3. Termisk bubbelfolie - Ger dina produkter extra stöd och skydd under transporten och hjälper samtidigt produkterna att hålla rätt temperatur.

Fördelarna med RAJAs Termiska Förpackning

När du väljer RAJAs termiska förpackningslösningar drar du nytta av:

  • Tillförlitlighet: Våra termiska förpackningsprodukter är byggda efter högsta standarder och säkerställer tillförlitlighet och konsekvent temperaturkontroll.
  • Anpassning: Vi förstår att dina produkter kan ha unika krav. Därför erbjuder vi anpassningsbara lösningar som passar dina specifika behov.
  • Hållbarhet: Vi är engagerade i miljöansvar. Många av våra termiska förpackningsprodukter är återvinningsbara eller tillverkade av hållbara material, vilket minskar deras miljöpåverkan.
  • Expertrådgivning: Vårt team av förpackningsexperter finns tillgängliga för att ge råd och rekommendationer som är skräddarsydda för din bransch och dina produkters natur.

Kontakta Oss för Dina Behov inom Termisk Förpackning

RAJA Emballage är din pålitliga partner när det gäller termisk förpackning. Med vårt breda utbud av produkter, engagemang för kvalitet och fokus på hållbarhet är vi väl rustade för att möta din verksamhets unika utmaningar. Lämna inte säkerheten för dina temperaturkänsliga produkter åt slumpen. Kontakta oss idag för att diskutera dina specifika behov inom termiska lösningar, och låt oss se till att dina varor når sin destination i perfekt skick. Säkerheten för dina produkter är vår prioritet.

3 resultat
Sortera efter: Relevant